Wednesday, December 31, 2008

Britney Spears Brother


Jeremy Piven Dating a Model







Nicole Richie In red bikini


HIM @ Nosturi 27.12.2008

Tämä postaus on vähän niinkuin jatkoa alla olevalle postaukselle, koska viikon postaustauon aikana oli juuri joulu, ja sitten kauan odotettu HIM:n Nosturin keikka! En halunnut siis tunkea näitä samaan postukseen, koska sitä ei olisi jaksanut lukea varmasti kukaan. Ei kyllä tätäkään, koska aion selittää aika pikkutarkasti koko reissun. Pahoittelen sitä ettei minulla ole nyt yhtään itse ottamiani kuvia, vaan kuvat on Googlen kuvahaulla etsittyjä. Kuvasin kyllä eilen ostokset, mutta koneeni on niin täynnä ettei kuvat edes mahdu tähän! Siitä syystä varmaan perjantaina luvassa ulkoisen kovalevyn osto..

Tapaninpäivänä eli viime perjantaina lähdin siis kaverini Vilun ja hänen iskänsä luo yöksi, että pääsisimme aamulla hyvin lähtemään Vilun kaverin Suvin ja hänen perheensä kanssa Espooseen, nimittäin se Vilun kaveri Kalle oli perunyt VIIMEISENÄ ILTANA Hesan reissunsa, joten oli aika onni että Suvi oli vanhempiensa kanssa täällä kotikaupungissani ilmeisesti kesämökillään.
No, lauantaiaamuna Vilu sitten ilmottaa Suville että minun ja Vilun l
iput on Vilun äidin luona ja ne pitäisi hakea sieltä, mutta se ei sitten meinannut ollakaan niin helppoa, vaan meinasimme joutua menemään bussilla. Olin kyllä varma että koko reissu on tuhoon tuomittu kun heti aamulla alkoi ongelmat. Onneksi sitten lopulta saimme kyydin Espooseen Suvin luo, jossa olimme sitten kaksi yötä.
Lähdimme melkein heti bussilla Espooseen tultuamme Helsinkiin, ja shoppailimme jonkin aikaa Kampissa ennen kuin lähdimme kävelemään Nosturiin. Tietenkään sekään ei mennyt niin halposti, koska Vilu ja Suvi eivät muistaneet miten sinne mennään. Niinpä sitten menimme jotain ihan ihme reittiä joka oli aika mukavan pitkkä, mutta lopulta löysimme Nosturille kun olimme kysyneet apua joltain neljältä eri tyypiltä.
Nosturille saapuessamme kello oli jotain vajaa 18, ja ovien oli mää
rä avautua klo 19. Paljoa siellä ei silti ollut porukkaa jonottamassa, ja minun puolesta olisimme voineet mennä kiltisti jonon perälle, mutta pääsimme sitten jonkun Suvin tutun ansiosta odottamaan sinne ihan eteen. Olin kyllä kuolla häpeästä kun ohitimme jonon... Ulkona oli juuri hirveän kylmä, ja jonkun 45 min odotuksen jälkeen meille tultiin ilmoittamaan, että ovet avautuvat vasta klo 19.30. Siinä sitten varpaatkin alkoivta olla aika kuoliossa..
Lopulta sitten ovet avattiin, ja alkoi ihan kamala ryysis, liiskaannuin sitä ovea vasten. XD Onneksi siitä sitten pääsin narikoille, ja narikoiden jälkeen jouduimme pysähtymään melkein heti uudestaan yhden oven eteen. Oli aika tiivis tunnelma. Siinä sitten Viluun tarrautuneena odotettiin, ja ovet aukaistiin jälleen ja pääsimme menemään portaat ylös. Mutta kiva juttu, juuri ennen sitä salia oli taas ovet kiinni, ja olin sellaisessa puristuksessa jonkun isokokoisen ihmisen edessä että huh huh. Lopulta pääsimme salin vai mikä nyt onkaan puolella ja juoksimme vain äkkiä niin eteen kuin pystyimme, ja tajusion vasta sitten että olin päässyt Vilun kanssa tokaan riviin, ja Suvi ihan meidän lähelle ekaan riviin! En ollut odottanut mitään sellaista, enkä osannut arvioida yhtään miten kamala keikka tulisi olemaan kun olen tokarivissä ja takana olevat litistävät takaa päin ja Vilu oli kertonut kauhujuttuja keikoista.

Muistin siinä odotellessa että Vilu oli kertonut että Nosturin katossa on kiinni iso Hertagarm, ja se oli siirretty lavan yläpuolelle. Löysin siitä tällaisen kuvan netistä:
Koko lauantain huonoin juttu oli kyllä se, että koko päivä oli pelkkää odottamista, ja lämppäriäkin siinä sitten odotettiin jonkin aikaa. Päätin sitten keikan alettua että aion pysyä niin kauan siinä kakkosrivissä kuin mahdollista, ja pidin koko ajan siinä kaiteesta kiinni.
Lämppärin lopetettua jouduimme sitten odottamaan taas jonkun tunnin HIMiä, ja he aloittivatkin n. 15 min myöhässä. Porukka tunki koko ajan eteenpäin, mutta pysyin kuitenkin kohtuu helposti paikallani ja Vilu vieressäni. :D

Lopulta sitten HIM aloitti, ja oli siinä odotusvaiheessa kerennyt ajatella että onko tämä tosiaan kaiken tämän arvoista, mutta HIMin soittaessa olin sitä mieltä että on. :)
Kuten edellisessä postauksessa kerroin, en ottanut sinne kameraa mukaan, koska en tiennyt yhtään mitä odottaa, eikä Nosturissa olisi edes saanut kuvata, mutta eipä sitä kieltoa kukaan noudattanut.. Tässä muuten set list, toivon mukaan se on oikea: It's All Tears, Rip Out the Wings of a Butterfly, Right Here in My Arms, Buried Alive By Love, Join Me, Passion's Killing Floor, Wicked Game, Killing Loneliness, Soul on Fire, The Funeral of Hearts, Your Sweet 666, The Kiss of Dawn, The Sacrament, Poison Girl, Rebel Yell, When Love and Death Embrace.
HIM meinasi lopettaa tuossa vaiheessa, mutta palasi kuitenkin lavalle esittämään n. 10 min kestävän Sleepwalking Past Hope:n. :)

Päätinpä sitten YouTubesta etsiä muiden kuvaamia keikkavideoita, ja tässä on Rip Out the Wings of a Butterfly. Harmi etten löytänyt yhtä aika loistavaa videota Villen välispiikistä, kun edessämme olleet tyypit heittivät lavalle banaanin jonka päällä oli kortsu ja sitten Ville liiskasi sen. :''D



Himpuloiden poistutta lavalta alkoi vesipullojen ja muiden jako, ja saimme kaikkii juomapullot joista oli vähän juotu, ja nyt ajattelemme kaikki että "Juuri minulla on totta kai Ville Valon pullo ♥" ja sitä rataa. XD Nyt se pullo on tuolla hyllyni päällä. 8))

Keikka sujui muuten hyvin jos ei tietysti lasketa sitä että välillä oli karsea jano ja takana olevat työnsivät, mutta Vilu kertoi ennen keikkaa että juuri sen jälkeen tulee suunnilleen paras olo, ja hän oli kyllä oikeassa. :D

Nosturista sitten lähdimme takasin Kampille n. 00.30 yöllä seuraten muita ihmisiä, ja tajusimme että olisimme päässeet suoraan Nosturiin jos olisimme jatkaneet yhtä tie
tä Ruttiksen ohi.. No, tuli ainakin liikuntaa. :D Muuta jännää minulla ei sitten paljoa ole kerrottavana, sunnuntai kului Kampissa ja Forumissa shoppaillessa ja Espoossa hengatessa. Maanantaina sitten lähdimme Helsinkiin Vilun kanssa kahdestaan, ja kävimme mm. Itiksessä metrolla. Olin muuten ekaa kertaa metrossa, haha! :DD
Ajattelimme että lähtisimme kotiin vasta n. klo 00.30 lähtevällä bussilla, mutta koska emme keksineet enää tekemistä, niin palasimme nopeasti metrolla Kamppiin ja otimme tavaramme säilöstä ja lähdimme kotia päin jossain 19.30. Bussissa oli meidän lisäksi vain muutama tyyppi, ja saimme olla takapenkeillä rauhassa. Aloitin siinä matkalla Uusi Kuu -kirjan lukemisen, kun en ole lomalla aiemmin ehtinyt. Linja-autoasemalla olimme sitten jossai 00.30 aikaan pysähdysten takia, ja sieltä sitten isäni haki meidät ja pääsin kotiin nukkumaan.

Olipas tylsä kertomus, kun ei ole edes kuvamateriaalia, mutta ostokset esittelen varmaan seuraavassa postauksessa, kuten myös Vilulta myöhäiseksi joululahjaksi saadun Marilyn taulun. Se on muuten nyt kolmanteni. ♥ Että kiitos vaan vielä Vilulle kun ostit sen menomatkalla Kuortista. :)


Tähän mennessä on siis ollu mukava loma joitain hetkiä lukuunottamatta, mutta tämä päivä onkin sitten niin masentava kun olla vain voi, koska dataan KOKO PÄIVÄN yksinään kotona, kun muut ovat viettämässä uutta vuotta. Että ei käy kateeksi. Eilen minulla oli ainakin vielä kolme eri vaihtoehtoa/suunnitelmaa, mutta kaikki peruuntuivat. N
o, ei se ole uutta minulle. Olisin siis viettänyt uuden vuoden joko serkkuni, Vilun tai vanhempieni ja kummieni + serkkun kanssa mökillä, mutta ei sitten. Mielummin jäin nyt sitten vaikka yksin tänne dataamaan kun en halunnut pelkästään vanhempieni kanssa lähteä mökille. Vielä alle kuusi tuntia tätä vuotta, ja minä vietän loppuvuoden ihan yksin..

Mutta nyt riittää angstaaminen, vaikka muina vuosina onkin aina ollut tekemistä ja seuraa.
Kaikesta huolimatta mielenkiintoista uutta vuotta -09 kaikille, ja toivon että tuleva vuosi olisi parempi kuin -08, vaikka näin toivon kyllä joka vuosi. Vaikka tietysti vuodessa -08 oli myös puolensa, ja yhdestä niistähän tämä postaus juuri kertoi.


Np: HIM - Vampire Heart

Joulu oli ja meni

Nyt tuli taas sitten viikon postaustauko, sori. Joulukin oli ja meni, ja tiedän että nyt on huono hetki kertoa siitä kun huomenna on jo uusi vuosi. No, aion nyt kuitenkin esitellä tässä saamani lahjat ja muut, ja minua pyydettiinkin näyttämään asu jossa vietin joulun, joten.. :D

Olin siis perheeni kanssa aaton kotonamme, ja päätin sitten pukeutua näinkin hurmaavaan asuun..

♥ hame: Ekotori
♥ huppari: tuliainen Viipurista
♥ t-paita: Vilulta
♥ polvisukat: joskus joululahjaksi saadut
♥ villasukat: itse tehdyt
♥ tonttulakki: ?
♥ vyö: äidin vanha
♥ helmet: Vilulta
♥ hopeinen ponnari: Allulta
♥ Hello Kitty -ponnarit: H&M

Haha, että ainakin vähän erilainen asu kuin normisti. XD

Joulu sujui oikein mukavasti, ja tuntui että ekaa kertaa odotin enemmänkin kaikkea muuta mukavaa kuin pelkkiä lahjoja. Joulusaunan jälkeen minä toimin lahjojen jakajana, ja kuvasimme lahjojen jaosta monta videota. En kyllä niitä tänne aio laittaa. :D

Tässä vähän aaton kuvailua sisällä.
Näkymä keittiön ikkunastamme.
Adventtitähti.
Äitini oli ostanut tänä vuonna erilaisen joulutähden, nimittäin vaaleanpuna-valkoisen. Toivottavasti tuollainen olisi myös ensivuonna!


Kävimme myös aattona kävelemässä, tässä muutama kuva.
Saimme laitettua punaiset jouluvalot kivasti menemään pitkin koiriemme tarhaa, jossa koirat ovat välillä kesällä.
Koska en syö lihaa, kalaa, kanaa enkä mitään karkkeja, niin piti vähän itse soveltaa joulusyömisieni kanssa. Ostimme ensimmäistä kertaa kokonaisen ananaksen, ja se oli tosi hyvää, paitsi että suutani alkoi kyllä kirvellä.
Koiramme eivät varmaan vielä aamulla aavistaneet mitään että illalla on luvassa lahjojen jakoa, joten ne lämmittelivät rauhassa takan edessä.

Hain kyllä ihan itselleni tuon tyynyn tuohon takan eteen, mutta Remu sitten päätti vallata sen..
Mahduin minäkin siihen sitten lopulta, ja yritin ottaa kuvaa kun syön tuossa samalla joulutorttua. Tuli kyllä huono kuva. :D
Lahjojen ilmestyttä kuusen alle Pimu päätti aloittaa niiden vartioimisen, ja se murisi muille koirille jos ne edes vilkaisivat lohjoihin päin. :DD Muuten niin söpö ja lauhkea Pimu muuttui lahjojen edessä aika itsekeskeiseksi.
Haha, tässä myös video jossa kuuluu vähän tuota Pimun murinaa kun se murisee Napsulle ja Remulle. :D



Tämä oli Napsulle jo kymmenes joulu, joten se tiesi mistä lahjojen saamisessa on kyse, joten se meni onnellisesti avaamaan luupakettiaan.
Lupasin kuvata saamani lahjat, joten tässä ne nyt on.
Kummeiltani sain mm. tämän suuren pinkin seinäkellon.
..Kuten myös alla olevan pistaasin värisen KoKo-lautasen. Keräilin tuota KoKo-sarjaa ruskeana ja limenä, mutta kun limen tekeminen lopetettiin ja minulta puuttui enää lime lautanen, niin nyt sitten tuo pistaasi saa kelvata, vaikka ärsyttää kylläkin kun yksi lautanen on eri sävyä.
Astioita sain myös muita, nimittäin äidiltäni Mörkö- ja Hattivattimukit ja Mymmeli kulhon. Nyt minulla taitaa olla 10 Muumimukia ja 4 kulhoa! :) Sori kun näissä kuvissa vääristyy värit, kun otin ne ilman salamaa hehkulamppuvalaistuksessa. Mörkömuki on siis oikeasti tummansininen ja Hattivattimuki oranssi, ja Mymmelikulho pinkki.


Tässä myös pari korttia jotka sain.
En nyt tiedä oliko sopivaa ottaa kuva rahoistaan, mutta lahjoja ne on siinä missä muutkin. :D Eli rahaa yhteensä 120€, sitten Allulta Glitterin vaal.pun setti jossa on panta ja kaksi rusettipinniä, Allulta myös Body Shopin saippua ja enkelimagneetti. Äidiltä dödö.Tässä myös Allulta saatu pinkki baskeri ja äidiltä saatu Parrotsin Japan Mix sekoitus, jossa on jotain pähkinajuttuja ja muuta suolaista pikku purtavaa.
Äidiltä sain lahjat tuossa korissa, ja siinä oli muiden juttujen lisäksi nuo Seppälän pyjamahousut. Tiesin kyllä että saan nämä kun olin mukana ostamassa näitä, ja tiesin kyllä Muumiastioistakin.
Lisäksi sain äidiltä pyjaman, johon kuuluu pinkki t-paita ja pilvihousut.
Sitten ehkä suurin yllätys, eli se, että isäni oli erikseen ostanut minulle lahjan! En ole varmaan melkein ikinä saanut häneltä mitään mitä hän olisi ihan itse hommannut, mutta hän oli mennyt ja ostanut minulle tämän mustan venyväranteisin Leijona-rannekellon! Tuo on muuten kiva, mutta pitää käydä vähän lyhennyttämässä vähän tuota ranneketta kun minulla on niin kapean ranteen ja kädet.

Äitini sai samanlaisen kellon mutta kullanvärisen, joten voimme hänen kanssaan aina vaihtaa kelloja asujemme mukaan. :D
Sain vielä pari muutakin lahjaa, ja olen tosi tyytyväinen saamiini lahjoihini, ja voisin kyllä senkin laskea joululahjaksi, että sain mennä sinne 27.12 olleeseen HIMin Nosturin keikalle, ja vanhempani vielä maksoivat lipunkin. Niin, olin tosiaan siellä keikalla muutama päivä sitten, ja en tiedä pitäisikö minun tehdä siitä ihan oma postauksensa, koska olisi niin paljon kerrottavaa! Tämä viikon taukokin johtuu siitä, ja olin eilen liian laiska kirjoittamaan. Suurin harmin aihe on se, että en ottanut koko reissulla yhtään ainutta kuvaa! Yleensä kuvaan melkein kaiken, mutta en sitten siellä jaksanut kaivaa missään vaiheessa kameraa esiin, eikä siellä keikalla edes ollut kameraa mukana, kun en uskaltanuut uhrata sitä.
Okei, mutta nyt en kerro matkasta yhtään enempää, alan vaikka kohta kirjoittamaan uutta postausta ettei tämä mene yhtään sekavammaksi. :DD

Np. Billy Talent - Fallen Leaves

PS. Vaihdoin muuten eilen vähän ulkoasua Nompan antamilla ohjeilla. En ole ennen tajunnut että sitä voi muuttaa niin helposti. 8'')) Kiitos Nomppa! Pitää kyllä katsoa muutanko tuota pinkin sävyä johonkin toiseen.
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11