Thursday, November 27, 2008

I can't explain myself at all

Heti aluksi haluan kiittää kaikkia ihania lukijoitani jotka piristävät päiviäni kommenteillaan. Kiitos! :---))

Tämä viikko on mennyt aika kivasti, ja nyt on viimeinen viikko kakkosjaksoa. Se ei olekaan niin mukavaa, koska meillä on ensijaksossa luvassa hirveän pitkiä päiviä verrattuna näihin kahteen ekaan jaksoon! Meidät totutettiin liian hyvään. :---(( Mietin vaan että miten jaksan juuri talven pimeimpänä aikana hirveän pitkiä päiviä..

Tiistaina tosiaan tein sen videopostauksen, joten sen takia jäi väliin maanantain asun esittely. Tässäpä se siis. Oli ekaa kertaa päällä tuo tunika/mekko.
♥ tunika/mekko: Seppälä
♥ pillit: H&M
♥ pitkähihainen: H&M
En muuten jaksanut muokata noiden kokovartalokuvien lisäksi mitään muita kuvia, koska niitä on taas niin paljon. Joten yrittäkää kestää huonompaa laatua.
♥ kaulakoru: Allulta
♥ rannekorut: Seppälä & itse tehtyjä
♥ korvikset: Glitter
♥ pinnit: Seppälä
♥ satiininauha: kangaskauppa
♥ vyö: Ekotori



Tässä myös noilla edellisen postauksen videoilla nähty asu tarkemmin esiteltynä. Aika värikästä linjaa. :---D
♥ mekko: Seppälä
♥ vetskari"takki": Jim&Jill
♥ (kahdet) paksut sukkikset: H&M

♥ sydänhelmet, korvikset & pinni: H&M
♥ kaulakoru: Tiimari
♥ rannekorut: itsetehtyjä (kertokaa muuten minulle onko tuo yhdyssana vai ei?Jäi häiritsemään!)
♥ patellavyö: Jim&Jill

Eilen sitten oli aika erikoinen päivä, kun meillä ei ollut ollenkaan normaalia koulua, vaan lähdimme Kuopion amiskalle vähän niinkuin messuille, ja aiheena oli maailmanympärysmatka. Siellä oli siis todella monesta eri maasta porukkaa ja erilaisia "pisteitä", joissa kyseisten maiden henkilöt kertoivat maistaan. Unohdin nyt ottaa kuvan paperista, jolla Taiwanista kotoisin oleva nainen kirjoitti nimeni taiwaniksi/kiinaksi. Minulle selitettiin että nimeni meinasi jotain erikoisen/erityisen hienoa kukkaa. :''D Kiinalaiset olivat myös hellyyttäviä, kun halusivat kuvaan kanssani. :'3
Muuten mukava reissu, mutta voi että sitä odottamista! Suunnilleen yksi tunti olisi hyvin riittänyt koko paikan kiertämiseen, mutta sen sijaan bussi lähti amikselta vasta klo 13.30, että suurin osa ajasta taisi mennä pelkästään aulassa istuskeluun. Yritin muuten bongailla siellä
Nomppaa, mutta en tietenkään nähnyt häntä mutta hän oli nähnyt minut. :D Olisi ollut mukava nähdä kerrankin joka bloggari livenä. =D

Tässä kuitenkin eilinen asuni. Taisi olla irakilainen mies joka "pelkäsi" noita hanskojani. XD
♥ My Chemical Romance -paita ja hame: Vilulta
♥ raitamekko & pilkkulaukku (mikä tyylirike!): Seppälä
♥ huppari ja sukkikset: H&M
♥ pinnit & Hello Kitty: Seppälä
♥ korvikset: H&M
♥ rannerengas: lapsuusajoilta
♥ luurankokynsikkäät: Cybershop


Meinasin muuten tulomatkalla nukahtaakin, ja kuvista päätellen olen vieläkin aika unessa..

Tänään oli taas puolikahdentoistapäivä, ja ulkona tosi kylmä! En tajua miten voin selvitä talvesta kun jo muutaman asteen pakkanen on melkein liikaa...
Otsis muuten alkaa kasvamaan ylipitkäksi, ja ärsyttää siirtää sitä koko ajan sivuun! Alla olevassa kuvassa sama homma menossa.
♥ give me a hug -paita & farkut: Seppälä
♥ neule: Vilulta
♥ korvikset & iso vaal.pun ruusuponnari: Seppälä
♥ pinnit: H&M
♥ helmet: ei tietoo
♥ rannekorut: Allun tekemiä (ruskee Tiimarista aikoinaan)
Jei, Allu kuvasi minut koulun jälkeen ulkona. :---)) Tarkemmin sanottuna lumipenkassa. Hihi melkein koirankusessa seisominen on jännää. ♥ En sitten tajua noita käsieni asentoja!
♥ takki & lapaset: H&M
♥ kaulaliina: Seppälä
♥ Marilyn -laukku: Cybershop
♥ ruskeat talvivarsitennarit: Carlson

Koulun jälkeen katsoin Turhuuden turuilla (Vanity fair) -leffan jossa oli mm. Reese Witherspoon. Reesen lisäksi leffassa ei kyllä paljoa muuta hyvää ollutkaan.. Oli varmaan ensimmäinen kerta kun alkoi nukuttamaan leffan aikana ihan tosissaan!

Muutenkin on ollut aika leppoisa päivä, sain muuten siitä tekstinkäsittelyn kokeesta vitosen, eli parhaan! JIHUU! ♥ Enempää en olisi voinut toivoa, kun kyseessä oli kuitenkin Word -ohjelman käyttö, jota minulla ei koneellani edes ole (kuten kaikki vähän blogiani lukeneet jo tiesivätkin...)
Nyt illalla olen taas poltellut mm. alla olevaa kynttilää, pitäisi kyllä ostaa lisää tuikkuja!
Vielä ainakin yksi mukava juttu, eli se, että lähden huomenna Allun kanssa Kuopioon shoppailemaan lyhyen koulupäivän jälkeen. :)) Voi kun tekisi mieli ostaa vaikka mitä, toivottavasti löytäisin ainakin talvikengät ja jonkun juhlavan mekon tai hameen, koska ensiperjantaina koulullamme on itsenäisyyspäiväjuhla ja seuraavana päivänä mummini 80w synttärit. Tulisi siis tarpeeseen! Meille myös juuri kerrottiin että koulullamme on tapana viettää tuota itsenäisyyspäivää vähän juhlavammin, koska muita juhlia ei koulussamme oikeastaan ole, koska ei ole vanhojentansseja eikä sitten ylppäreitäkään. Tulisi edes vähän juhlavampi olo meille merkonomeille ja datanomeillekin. :) Enpä sitten näin etukäteen tiedä miten juhlava se juhla käytännössä on..

No mutta nyt pitäisi alkaa katsella tarkemmin asua huomiselle, taidan kyllä kallistua tuohon jo maanantaina nähtyyn mekkoon/tunikaan, kun se olisi hyvä päällä shoppaillessa. En kyllä oikeastaan ikinä käytä lähes samaa asua viikon sisällä!

Okei mutta momo, rupean lukemaan Demiä ja muistakaa vastata tuohon kyselyyni. :)

PS. Voisi pikkuhiljaa alkaa hommata joululahjoja, kun en ole hankkinut lahjaa vielä yhdellekään..

Tuesday, November 25, 2008

Videopostaus!

Vihdoin sain sen aikaiseksi, eli esitellä teille huoneeni! Huoneeni esittelyä on pyydetty jo blogini alkuajoista lähtien, ja nyt sain sitten viimein sen kuvatuksi. Ongelmitta tämäkään asia ei sujunut, nimittäin kuvasin huoneeni jo aamulla, mutta tajusin että video on liian pitkä blogiini laitettavaksi, joten päätin sitten koulun jälkeen kuvata sen kahdessa osassa. No, ei sekään tietenkään onnistunut, vaan kamerastani loppui akku, joten tässä teille siis kokonaiset kolme videota! :D
Pahoittelut jo etukäteen jos noista ei saa mitään selkoa, ja selitän välillä jotkut asiat ihan oudosti. No, tässä nämä kuitenkin nyt ovat. ^__^'' Seuraavassa postauksessa luvassa eilisen ja tämänpäivän asut esiteltyinä, koska en halua tästä postauksesta yhtään sekavanpaa ja olemme muutenkin kohta lähdössä ihanan serkkuni nimppareille.
Enjoy! ;D



Sunday, November 23, 2008

Throw it away, forget yesterday

Tämä postaus on vähän niinkuin jatkoa eiliseen, koska muuten tästä olisi tullut ylisekava ja -pitkä.

Viimeviikon lauantaina oli siis ne Pimun 7-vuotissynttärit, ja annoin sille lahjaksi puruluun. Alla olevista kuvista näkee että se söi sen aika innoissaan.

Aww se oli ylisöpönä. ;__; ♥




Piti myös ikuistaa tuo sen takatassujen asento. :''D
Remu ja Napsu pyöri Pimun ympärillä ihan kateellisina, mutta Pimu ei laskenut niitä nappaamaan sen luuta.
Remu mökötti ihan masentuneen näköisenä kun jäi ilman.
Ihme venyttelyä välillä.
Napsu odotti sen normaalilla "kerjäyspaikalla" jos heltyisin ja etsisin kaapista sillekin luun.


Vaikka tänne Pohjois-Savoon taisi ensilumi sataa jo viimeviikonloppuna, niin vasta keskiviikkona ikuistin ikkunastani näkyvän maiseman, ja syy siihen ei kylläkään ollut lumi vaan se, että pihamme takana olevaa metsää kaadettiin aika urakalla. >:( Olen tainnut jo ennenkin selittää blogissani tuosta kun pihamme vierestä kaadettiin niitä puita, mutta nyt sitten takaakin, ja vihaan sitä _niiiiiin_ paljon. Asun jo valmiiksi kaupunkimme huonommalla paikalla ja sitten vielä tämä että ympäriltä kaadetaan puut ja tulee kamalan näköistä. -___-'' Nyt ei enää riitä ymmärystä että miksi vanhempieni piti rakentaa kotimme _juuri_tähän_ vuonna -91?. Miksei edes vähän lähemmäksi kaupunkia, kun nyt on kouluun ja keskustaan jotain 13km... No mutta tässä näkyy vähän tätä ah niin ihastuttavaa maisemaa. Tuo punainen rakennus on ulkorakennuksemme.


Seuraavana aamuna lunta oli sitten tullut jo aika roimasti, ja sama maisema oli vähän muuttunut.


Olen koko tämän viikon ollut aika alamaissa, kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin. Tiistaina oli mm. lääkäri, ja joskus tulevaisuudessa olisi aika ruokaterapeutille tai jollekin sellaiselle. Veriarvot olivat kyllä ihan hyvät.
Olen myös koko viikon miettinyt sitä miten saisin Wordin koneelleni, koska tämä on ostettu vuonna 2003, ja tämän mukana tuli vain ikivanha Microsoft Works tekstinkäsittelyohjelma. No, torstaina sitten ostin Microsoft Office Home and Student 2007:n, mutta en sitä sitten loppujen lopuksi uskaltanut edes ruveta asentamaan tähän koneelle, kun se maksoi 99€, ja josasentaminen ei onnistuisi sitä ei voisi palauttaa. Joten taidan sen varmaan huomenna käydä palauttamassa silläkin uhalla että Wordin käyttö tulee jossain välissä aika pakolliseksi. Huoh, olen tällä asialla vaivannut päätäni jo monta päivää, ja nyt toivon että eräs serkkuni voisi tulla katsomaan saisiko asennettua koneelleni joko -03 tai -07 versiota.
Ei ole kyllä mahdollista miten teen _ihan_jokaisesta_ asiasta aina niin vaikeita, ja en ikinä onnistu missään eikä mikään mene niinkuin pitäisi. Minulla on suorastaan viha-rakkaussuhde tietokoneisiin ja muuhunkin elektroniikkaan, koska en pärjäisi ilman niitä mutta samalla ne aiheuttavat minulle hirveää stressiä. En taida enä jaksaa miettiä tätä asiaa...

Tapahtui tällä viikolla edes se kiva juttu, että löysin alla olevan tunikan/mekon torstaina Seppälästä kun menimme äitini kanssa etsimään minulle niitä hyviä & leveitä talvikenkiä ja jotain juhlavampaa päällepantavaa mummini 80w synttäreille. En kyllä löytänyt etsimääni, mutta edes tuon mekon. Shoppailu kyllä todistetusti piristää!
Mekon väri on sitten oikeasti sellainen tummanpinkki eikä tuollainen viininpunainen miltä se noissa kuvissa näyttää. Kuvioina siinä on pohjana ruutuja ja päällä noita palloja. Vähän pallomainen helma on tosi kiva.
♥ mekko/tunika: Seppälä
♥ vyö: Ekotori
Olen myös kuluttanut monta iltaa kuvien siirtämiseen koneeltani levyille, ja tietenkään sekään ei voinut sujua ongelmitta. Onneksi sitten lopulta sain hoidettua tuon ärsyttävän kuvahomman.

Perjantaina en tosiaan ollut koulussa vain yhden äikäntunnin takia, ja onneksi sain _vihdoin_ siivottua huoneeni. Hyvä että täällä uskalsi enää edes liikkua kun pölyä oli kertynyt hirveästi ja lattia tuntui kaikkea muuta kuin miellyttävältä jalan alla... Pitäisi kyllä todellakin ryhdistäytyä tuon siivouksen kanssa, koska kuitenkin tykkään suht siististä ympäristöstä ja pienenä jopa taisin tykätä siivoamisesta. Nykyään se ei kyllä yhtään innosta, koska siihen menee aina tosi monta tuntia.

Eilen eli lauantaina sain aikaiseksi lähteä pihallemme kuvaamaan jopa tunniksi, kun sisällä kököttäminen ei enää innostanut ja ulkona näytti lumisateen jälkeen niin nätiltä. Tässä kuvasaalista.

Tätä kylttiä en pihamme edessä haluaisi enää IKINÄ nähdä.
Olin muuten varustautunut ainakin kunnollisesti, kuten näkyy..

Alla oleva kuva kyllä kuvottaa minua, koska tuo isäni löytämä hirvenpää on ulkorakennuksemme seinällä. Olen monesti pyytänyt siirtämään tuota hittoon kun sen näkee useammin kuin haluaisi..
Vähän erilainen teinipeili. ;)
Viimein se ihana pinkki ruusupuska on lakastunut.
Tässä myös se pihallamme oleva amme jonka kuvasin viimeksi varmaan lokakuussa.
Yhyy, kuolleita puita.

Alla näkyy myös huoneeni ikkuna, joka on siis tuo ismpi eikä tuo pieni ullakkoikkuna. :D
Entisen koiramme Romin hauta.

Kävinpähän katollammekin pyörähtämässä. Se kun on osaksi tuollainen tasainen.

Katolta näkyi hyvin jonkun elikon jäljet.



Haha, tein myös pihaltamme ihan sattumalta ihanan löydön! Nimittäin tällaisen kiven joka oli muuttunut lumen vaikutuksesta ihan mörön näköiseksi! Hihi!
Tuota mörköä kuvaillessa silmäni osuivat viereiseen isompaan kiveen, ja lumi oli tehnyt sillekin naaman! Söpöjä. XD

En tiedä mistä tuo lause putkahti viime yönä päähäni kun yritin saada unta.
Otto-kisulin jäjet.
Päätinpä sitten kuvata myös tuon todella sexyn asunikin, koska en ikinä kuvaile kotiasujani ja minua on pyydetti esittelemään se uusi Only-merkkinen pinkki karvahupputakki.
♥ takki: Jim&Jill (Only)
♥ toppa/lasketteluhousut (!): Seppälä
♥ karvalakki: H&M
♥ kengät: Andiamo

Onneksi ei ollut ohikulkijoita...

Tänään olen sitten vain katsonut yhden huonon leffan nimeltä "Hollywood elokuvan päätepysäkki". Eilen katsomani Surullisten sinkkujen seura (enkuksi Crush) ei myöskään ollut katsomisen arvoinen. EN tajua kuka noita kategorioita oikein päättää noille leffoille, koska tuokin oli olevinaan komedia, mutta ei tod. ollut! Huoh.

Menipäs muuten tänänkin postauksen tekemiseen yhteensä aika paljon aikaa. No, kyllähän sitä minulla ainakin yleensä riittää, mutta se sitten kuluu aina kaikkeen turhaan. Pitäisi nytkin alkaa jo vähän katsomaan tekstinkäsittelyn monisteita kun meillä on tiistaina siitä koe, enkä voi edes mitenkään harjoitella kun ei ole sitä pahuksen Wordia. I hate you Word! Tällä hetkellä elämäni yksi stressaavimmista asioista.

Okei, mutta nyt rentouttavaa loppuviikonloppua (onko tuo edes sana?) kaikille muille, yritän tässä itsekin vähän rentoutua vaikka polttamalla kynttilöitä ja syömällä jotain.

Onko teille muuten tullut tuo Word yms ihan ilmaiseksi koneen mukana, koska miten minusta tuntuu että kaikilla muilla on se? Vai miten olette sen koneellenne saaneet vai onko teillä sitä ollenkaan? Valaiskaa minua hieman.

Nyt soi: Pencey Prep - Yesterday
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11