Sunday, September 28, 2008

When I'm tired of walking alone, I put my headphones on

Allun synttäripäivän jälkeen tuli perjantai, jolloin olisi ollut 2 oppituntia (eli 3 h) mikrotietokonetta, mutta enpä minä koulussa jaksanut olla klo 13.45 asti, vaan lähdin kotiin niin että kerkeän yhden linja-autoon. Tuon yhden tunnin lisäksi en ole ollut tässä ensimmäisessä jaksossa kuin yhden päivän poissa, ja tämä on todella vähän verrattuna moniin muihin, kun luokallamme on. n. 20 tyyppiä, ja monet heistä eivät käy kauppaopistolla melkein koskaan. Toivottavasti jaksan käydä yhtä reippaasti koulussa tulevissakin jaksoissa.

Koulun jälkeen oli siis luvassa ihan normaali viikonloppu minulle, eli pelkästään tietokoneella dataamista, mutta onneksi sain yht'äkkiä perjantaina ajatuksen, että kaksi serkkuani voisivat tulla meille yöksi kunolemme nähneet niin harvoin sen jälkeen kun koulu alkoi.
Eli toisin sanoen v.loppuni ei mennytkään pelkästi datatessa, vaan katsoimme serkkutyttöjen kanssa mm. Sex and the City -leffan. Tähän väliin perjantain kouluasu:
Haha, älkää välittäkö aseennostani, ilmeestäni ja siitä että hiukseni näyttävät vain toiselta puolelta tupeeratuilta. :---D Päässäni oli siis toisella puolella iso rusetti.
♥ hame/t-paita: Lindex
♥ sukkikset ja korvikset: H&M
♥ vyö ja hiusrusetti: äidin vanhoja
♥ valkoinen kaula(ketju)koru: Seppälä
♥ rannekoru: lapsuudesta
♥ kaulassa oleva satiininauha: kangaskauppa
Hyi kamala juurikasvu, sekin pitäisi värjätä.
En muuten näytä näissä kuvissa yhtään itseltäni. Näytän aina ihan erilaiselta kun laitan tuollaiset silmämeikit.

Launtaina käytiin tyttöjen kanssa mm. käyttämässä koiriamme ulkona, tässä matkalla napsittuja kuvia.
Pimu. ^__^


Napsukin jopa yhteen julkaisukelpoiseen kuvaan pääsi.
Alla oleva puu on naapurissamme, ja se on varmasti todella vanha kun se on ihan himo iso.

Kaverini Allu kävi juuri tuomassa "yhteisen" matikankirjamme minulle, kun huomenna on matikankokeet. Emme siis osatneet vain tämän ekan jakson takia matikankirjoja, kun ensiviikolla alkaa matikka lukion puolella, niin lainasimme sitten kitjastosta yhteiskäyttöön matikankirja. Ja nyt pitäisi sitten myös siihen kokeeseen harjoitella/lukea, kun Allu toi sen kirjankin. Argh, nuo ovat vieläpä ihan normeja asioita mitä ollaan nyt tuossa matikassa käyty, mutta en osaa niitäkään ilman että olisi vihko vieressä auki ja saisi ottaa mallia muista tehtävistä! Olen ehlä maailman evoin matikassa, ja olen aina ollutkin.. Mitenköhän ensi jaksossa menee kun alkaa vieläpä FYSIIKKA. Oi miksi, miksi kopiksessa pitää olla sitäkin??
Ensi viikon keskelle on lukkariini ja kalenteriini merkattu teksti "LIFE IS OVER", ja niin se todellakin on, koska silloin siirrymme klo 13.45 lukiolle ja siitä asti on jotain kolme vuotta siten että on ma-to koulua puoli neljään. Jes. Mistäköhän tuo kaksoistutkinto tuli alunperin minulle mieleenkään? Tällä hetkellä tuntuu että hyvä jos selviäisi edes ensimmäisen jakson siellä niin olisi hyvä juttu. Kahden koulun välillä kun ei niin helppoa olekaan tasapainotella, tai ainakin nin minä tällä hetkellä ajattelen. Mutta katsotaan tätä tilannetta sitten uudestaan vähän ajan päästä..

Mutta, kohta pitäisi oikeasti alkaa sitä matikkaa pänttäämään, ei kyllä jaksaisi sitten niin yhtään.

Thursday, September 25, 2008

'Cause it's Tragic with a capital T

Enpä ole taas muutamaan päivään mitään kirjoitellut, mutta se johtunee siitä ettei oikeastaan ole ollut mitään kerrottavaa. Vaikka tietysti koko Suomea järkyttänyt tiistainen ampumavälikohtaus Kauhajoella. Olin koulussa kun sain tuosta kuulla, ja menimme luokkamme kesken auditorioluokkaan jossain yhden aikaan seuraamaan uutisista noita tapahtumia. Ensimmäisenä mieleeni tuli, että tämähän on ihan samanlainen onnettomuus kuin viime marraskuussa, ja on käynyt myös mielessä että tällä menolla tästä tulee joku joka syksyinen perinne. Mikä meitä ihmisiä oikein vaivaa?! Jaksamista kaikille Kauhajokelaisille ja uhrien omaisille, ja myös kaikille muille. ♥

No nyt ei kuitenkaan enempää tuosta aiheesta, vaan viikon asut, alkaen maanantaista:
♥ olkaimeton toppi: Seppälä
♥ vetskaritakki: Jim&Jill
♥ pillit ja korvikset: H&M
♥ rusettipinni, keltainen kaulakoru ja rannekorut: lapsuudesta
♥ vesipyssykoru: itse tehty
En olisi ehkä kuitenkaan keskiviikkona tuota kaulakorua laittanut...

Tiistai:
♥ t-paita, jossa teksti: i am a monster (5 krt), hate me, destroy me: itse kirjoitettu
♥ pinkki pitkähihainen ja ne mustat pillit: H&M
♥ nappipinnit: Seppälä
♥ sydänkaulakoru ranteessa: H&M
♥ korvikset: Glitter
♥ silkkinauha vyönä: kangaskauppa

Keskiviikko:
♥ i can't hear you -t-paita: Fiorella
♥ kulta-mustat farkut ja vetskaritakki: Jim&Jill
♥ pinkki pitkähihainen, kullan väriset korvikset ja jättipinni: H&M
♥ rannekorut: Seppälästä ja osa itse tehtyjä
♥ kaulakoru: Fida lähetystori
Harmi että tuo paita on jäänyt niin lyhyeksi juuri kun nuo minun kuulokkeeni sopisivat sen kanssa täydellisesti! Tuo teksti on kyllä niin osuvakin minun kohdalla. :D No, pitää katsoa jos tulee käytettyä vaikka korkeavyötäröisiä hameita niin niiden kanssa sitten..

Ehkä kuitenkin suurin syy siihen etten ole kirjoittanut tällä viikolla on se, että luin tämänpäiväiseen Yhteiskunta-, yritys- ja työelätiedon (eli ns. yhteiskuntaopin) kokeeseen. On kyllä sellaisia eiheita siinä kirjassa että huh huh, lauantaina kerroinkin jo tuosta kirja jutusta enemmän. En osaa kyllä yhtään arvioida mikä kokeesta tulee, kun tämä on muutenkin ensimmäinen koe tällä 0-5 asteikolla. Saattaisi aluksi tuntua aika pahalle nähdä vaikka nelonen kokeessa, vaikka sehän on oikeasti tosi hyvä! :D
No mutta kuitenkin, tänään meillä oli melkein puolitoistatuntinen ruokavälkkä, kun se koe alkoi vasta 12:45, vaikka normaalisti tunti alkaa 12:15. Lueskeltiin sitten kaverini Allun kanssa (joka täytti tänään 16! Onnittelut vielä ihanaiselle Allulle! ♥) siihen kokeeseen koulumme päätykäytävällä, jossa oli mukavan rauhallista. No, lopulta sitä aikaa taisi kulua enemmän yskänkarkkien syömiseen ja valokuvaamiseen, kun kummallakin oli omat Olympukset mukana Allun synttäreiden takia. Tässä muutama otos ja päivän asuni:
♥ raitamekko, ballerinat ja rusettipinnit: H&M
♥ farkut ja kumpikin Hello Kitty koru: Seppälä
♥ korvikset: Indiska
♥ patellavyö: Jim&Jill
♥ raidalliset polvisukat: Sokos
♥ käsikorut: Allun ja minun tekemiä
Allu on suosinut tässä kauppaopiston aikaan GG-Blair tyyliä. :)

Kokeen jälkeen sitten starttasimme mopomme ja lähdimme kaupungille shoppailemaan. Ostokset jäivät vähäisiksi suuresta talvitakin ja -kenkien metsästyksestä huolimatta. Ostinpa sitten vain vaalennusaineen hiuksille, uuden Dream Matte Moussen kun entinen alkaa loppumaan ja ihanan Marilyn Monroe magneetin. ♥ Niin ja Fidalta punaisen kaulaliinan ja Allun lahjaan lisäystä. :)
Sovitin kyllä monia "nahkaisia" talvikenkiä, mutta ei ainakaan vielä tärpännyt. :(
Olen myös näiden vuosien varrella melkein luovuttanut siinä, että löytäisin unelmieni (tai edes kivan) talvitakin, ja suurin kriteerihän olisi se että se olisi pinkki. Tänään sitten Jim&Jillissä sovitin yhtä pinkkiä karvahupputakkia, mutta ei kyllä vilä kauppoja tullut, kun en tykännyt yhtään takin kauluksesta ja se vaikutti muutenkin tosi jäykältä. Huoh, saa kyllä ainakin etsiä tarpeeksi että löytäisi ihanan PINKIN tai edes osaksi pinkin talvitakin. Saa tulla kertomaan jos joku tekee havaintoja. =))

Tässä myös lisää kuvia tältä päivältä, kerrankin oli kamera mukana ja oma kuvaaja. Luksusta minulle ja huoneennurkkakuville.
♥ takki: äidin jostain ostama, mutta pöllin sen käyttööni ja olen käyttänyt sitä koko syksyn kun olen kulkenut mopolla kouluun
♥ Marilyn laukku: Cybershop

Voi kun alla olevasta kuvasta ei tiedä yhtään mitä teimme juuri ennen tuota kuvaa, eli nauroimme itsemme kuoliaiksi sovitettuamme Jim&Jillin maailamn oudoimman muotoisia pipoja. :---D No okei, naurettiin kyllä Fidalla vielä enemmän kun tongimme pipolaaria. Oli kyllä sellaisia hattuja siellä että huh huh, mietin että miten joskus 80-luvulla sellaiset ovat olleet ihan yleisessä käytössä. :DD
Ollaan saatu naamoillemme jopa suht normaalit ilmeet, yleensä kun vähintään toisella meistä on joku ihme ilme, joille sitten nauretaan jälki käteen. =D



Tässä näkyy sitten vähän tarkemmin nuo tämänpäiväiset korut.

Tapoin kyllä kirjaimellisesti tänään taas jalkani, vaikka minulla oli ihan normaalit ballerinat jalassa. Välillä minun on vaikeaa käsittää että matalapohjaisetkin kengät saavat jalkani kipeiksi, mutta sitten kun rupeaa taas enemmän tuota miettimään, niin eihän noiden läpysköjen pohjassa ole minkäänlaista "iskunvaimennusta", melkein kuin kävelisi koko ajan ilman kenkiä kovalla alustalla. On tästä aiheesta ollut joissain lehdissäkin, että monet kengät ovat todella huonoja jalalle, mutta miksi aina juuri ne ihanimman näköiset?! :D No, monilla mitään ongelmia ei sitten ole ollenkaan, mutta itse ainakin omistan niin herkät jalat, että vielä tälläkin hetkillä niihin sattuu. Ei ole taaskaan mikään hyvin minussa. Ja sen huomasin kyllä Seppälässäkin kokeillessa yhtä t-paitaa ja villapaitaa, kun ne näyttivät ihan kamalille päälläni. Näytän ihan raskaana olevalle naiselle ilman isoja tissejä. Olisi edes nuo mittasuhteen kunnossa, mutta aina vain kaikki mahdolliset huonot puolet. Mietin myös sitä että kuka minua kukaan ikinä jaksaa kuunnella kun valitan näistä asioista myös koko ajan. Mutta taitaa tämä tilanteeni olla nyt lopullisesti tämmöinen, etten voi enää ostaa kaikkia silmääni miellyttäviä vaatteita, kun ne yksinkertaisesti menettävät hohtonsa minun päällä. Ehkä jos itsetuntoni olisi parempi, en ajattelisi tätä ihan näin isoissa mittakaavoissa, mutta olen kamppaillut omaa kehoani vastaan melkein koko elämäni, en kuitenkaan liikunnan muodossa, mitä juuri pitäisi harrastaa. Okei en jauha enää tästä aiheesta, enkä kalastele sääliä tai solvauksia tästä aiheesta. Tiedän kuitenkin parhaiten itse miltä näytän.

Huh, menipäs kauan tämän postauksen tekemiseen, kun piti siirtää kuvat koneelle, valita niistä julkaistavat ja leikata niistä muutamaan. :D On ainakin aikaa vievä harrastus tämä, vaikka olen kyllä sen huomennut aiemminkin.
Taaskaan ei taida olla minulla minkäänlaisia viikonloppusuunnitelmia, eli luvassa todennäköisesti vain dataamista, syömistä ja koomaamista. Niin normia minulle. Mutta käy se niinkin, mielummin kuin lähtisin vanhempieni kanssa yhden tuttumme mökille jonnekin melkein kahdensadan kilsan päähän. Jos olisin suosittu ja joku kunnon party ihminen, olisi aika unelma olot aina viikonloppusin lähteä joihinkiin bileisiin taijärjestää sellaisia, kun ei ole porukat melkein ikinä kotona. Ha ha, mistähän tuokin tuli edes mieleeni, alkaa nämä jutut olemaan vaan sitä sun tätä. Ja tiedän ettei näitä edes kukaan jaksa lukea. ^__^

Saturday, September 20, 2008

No matter what you say, I'm not afraid

Jo kuudes viikko kauppiksessa ohi, ja kohta ensimmäinen jaksokin. Ja se meinaa sitä, että lukion alku lähenee koko ajan, jaiks! 1.10 siis lukioon pitäisi koulun jälkeen mennä, ja ensimmäisessä jaksossa luvassa äikkää ja matikkaa. Nice. -__-' Ensiviikolla on myös ensimmäinen koe, nimittäin Yhteikunta-, yritys- ja työelämätiedossa. Suomeksi sanottuna se on vähän niinkuin yhteiskuntaoppia, eli politiikkaa ja näin, juuri noita asioita joista minä en tiedä *askaakaan. Enkä tietenkään kirjaakaan ole vielä avannut vaikka koealue on aika mukavan pitkä... Saa nähdä miten käy.

Nyt kun aloitin postauksen valituksella, niin voisin jatkaa sitä rataa vielä vähän aikaa. Ja nyt koskien noita koulun kirjoja. Eli, tuohon yllä esittelemääni aineeseen ostin koulun alettua kirjan suunnilleen 35€:lla, emmekä ole sitä käyttäneet vielä melkeimpä yhtään. Sitä ei siis tarvita mihinkään muuhun kun tuohon yhteen kokeeseen lukemiseen, ja tämä asia ärsyttää minua mielöttömästi, kun tuntuu että olisi tuonkin ihan turhaa ostanut. Ei siinä sitten mitään olisi jos tuota kirjaa käyttäisimme myös jaksossa, mutta tuntuu aika moiselta tuhlaukselta jos kuvainnollisesti maksaa yhden kokeen tekemisestä yli kolme kymppiä. En tiedä olenko ainoa tämän asian kanssa, mutta toivon että näin ei olisi myös kaikkien muiden kirjojen osalta joita joudumme ostamaan. Tai no niin, jotkut niitä kirjoja lainailee kirjastosta, ehkä sitten minunkin pitäisi ainakin jos seuraavan kerran saamme tietää heti aluksi että tarvittavaa kirjaa tarvitsemme vain yhden jakson ajan.

Okei, onneksi yllä olevaa tekstiä ei varmaan kukaan jaksanut lukea, ja jos luki, pahoittelen tätä koska ei tuosta mitään varmaan kukaan muu kuin minä tajunnut.
No joo mutta ennen kun tämä menee pelkän tekstin puolelle voisin laittaa torstain päivän asun.
♥ mekko: äidin vanha
♥ neulepaita mekon alla: Jim&Jill
♥ sukkikset: H&M
♥ vyö: äidin vanha
♥ kukkapinnit: Accesorizes
♥ kaulakoru: kaverilta saatu
♥ korvikset: H&M
♥ "kultaiset" rannekorut: Seppälä
♥ 2 muuta rannekorua: itse tehtyjä
Tuo mekko oli torstaina päälläni vasta toisen kerran, ja ekalla kerralla se oli helmikuussa mummini hautajaisissa. Ehkä olen sen jälkeen jotenkin vainm ajatellut että se on juuri liian hautajaismainen. Nyt kuitenkin kun se oli uudestaan päälläni, niin huomasin miten siitä tykkäänkään. Äidiltä kyllä löytyy vaikka mitä aarteita, tuon mekon lisäksi asuun täydellisesti söpiva vyökin on suoraan 80-luvulta.

Torstaista suoraan eiliseen eli perjantain asuun:
♥ iso huppari ja pääkallo t-paita: Seppälä
♥ pillit: H&M
♥ saman sarjan rusettipinnit ja -pompulat: Lindex
♥ kruunu- ja avainkaulakoru & korvikset: Glitter
Eilen muuten jouduinm ajamaan tihkusateessa kotiin koulusta, ei ollut erityisen miellyttävää!
Katsoin heti kotiin tultuani koirien ulkona käyttämisen jälkeen yhden maanantaina kirjastosta lainaamista dvd:istä, ja sen nimi oli Cabaret. Leffa (joka on saanut 8 Oscaria) on tehty vuonna 1972, mutta sen tapahtumat sijoittuvat 1930-luvun Saksaan. Koska Some Like It HOT eli Piukat Paikat on yksi lempileffoistani, tykkäsin myös tuosta, vaikka siinä ei ollutkaan päähenkilönä Marilyn Monroe vaan Liza Minnelli. Voi kun tykästyin tuohon näyttelijään, ja ajattelin koko leffan ajan että haluan hänen ripset. :D Hän on ehkä kauneimmista lyhythiuksisista naisista mitä olen nähnyt. Leffakin oli ihan hyvä, mitä nyt loppua en oikein tajunnut. Ihan viihdyttävät kaksi tuntia kuitenkin.

Harmillista etten nyt pysty katsomaan sieltä kirjastosta lainaamaani Pientä Suklaapuotia, kun eilen yritin sitä katsoa, mutta jonkin aikaa väsättyäni huomasin että se dvd on halkeillut keskeltä. Pitääpä kirjastossa tuosta mainita, harmi vaan etten sitä nyt nähnyt, kun siinä on sentään Johnny Depp! Vaika okei, näin sen tv:ssä ehkä miljoona vuotta sitten.

Tänään olen sitten vain datannut, ja aika paljon sain taas aikaa kulumaan lookbookissa. Voi kun minullakin olisi aina joku kuvaamassa päivän asuni ettei tarvitsisi pelleillä huonosti valaistussa huoneessani itselaukaisimen kanssa. =D Mutta kaikkea ei voi saada, ja sen olen kyllä huomannut...
Tiedän että minun pitäisi aloittaa jo nyt lukemaan siihen ensiviikkoiseen kokeeseen, enpähän ainakaan valittaisi etten ole sitä kirjaa yhtään käyttänyt. :D Mutta kumpi onkaan mielenkiintoisempaa: lookbookin selailu vai politiikasta lukeminen? Siinäpä vasta kysymys.

Thursday, September 18, 2008

Answers to questions

Nyt on tämän kysymyspostauksen vuoro, eli vastaan teidän lukioiden lähiaikoina esittämiin kysymyksiin. Kiitos hurjasti kaikille kysyneille. ♥
Postauksessa esiintyvät kuvat täältä. Nuo sivut kyllä piristää kummasta, kuka noita kuvatekstejä oikein keksii? :---D
*oletko koskaan seurustellut?

- En ole. :---(( Ja voin myöntää että olisi todella kivaa jos minullekin oma mussu joku päivä löytyisi. :3


*oletko itsesi mielestä kaunis?

- En todellakaan. :/ Pitäisin itseäni kauniina jos minun ei tarvitsis
i mm. meikata ym.

*monta paria kenkiä sinulla on? entä laukkuja?

- Kenkiä on varmaan jotain yli 20 paria, ja itse asiassa laukkujakin taitaa roikkua tuossa laukkutelineessäni (no se on kyllä oikeesti joku naulakko tai semmonen) n. 20 kpl. :) Rakastan laukkuja! ♥__♥

*missä asut?
- Pohjois-Savossa.

*miten hoidat noita sun hiuksias? ne näyttää tosi hyvä kuntosilta!

- Hmm, no ei nämä nyt niin hyväkuntoiset ole, mutta latvoihin laitan pesun jälkeen hoitoainetta, ja joskus myös laitan jotain Wellan hiuksiin jätettävää hoitoainetta tai jotain sen tapaista. Eli hoidan niitä todella huonosti! (en ole esim. koskaan tehnyt niille mitään hiusnaamiota)

*paljon oot pitkä?

- Jos en ole kasvanut viime kevään jälkeen niin 157cm. 8))


*horoskooppisi?

- Vesimies.


*Oletko syntynyt 1993?

- Joo olen.
Olen silti kuitenkin siellä kauppaopistossa, kun lähdin vuotta aikaisemmin kouluun. :)

*mitä katsot telkkarista?

- No osa näistä sarjoista on kyllä tauolla, mutta mm: Big Brotherin, Simpsonit, Ugly Bettyn, Täydelliset Naiset, Amerikan Huippumalli Haussa, Skinssin (vaikka oon kyllä tuon tuotantokauden jo nähny) ja vaihtelevasti myös jotain muuta.


*Mikä sana kuvaa sua parhaiten?

- Apua, liian vaikee tämmönen. :o Ekana tuli mieleen tyttömäinen ja surkea. :(

*Lempi kasvi?

- Kukat, tarkemmin vaikka pinkki orkidea tai ruusu. Myös semmoset palmun tapaiset huonekasvit on kivoja, kuten on kyllä muutkin kasvit. :D


*Oletko ollut joskus ulkomailla? jos olet niin missä?

- Joo, jopa Virossa kävin kakkosella. -___-' So boring.


*millaisen lapsuuden olet viettänyt?
- Hmm, tätä pitää ihan miettiä... No yleensä mulla oli jotain pari hyvää kaveria ja niitä sitten vapaa-ajalla näin ja käytiin toisten luona yötä puolin ja toisin. Eniten tuli leikittyä Vilun kanssa kun se asu ihan naapurissa. Niin ja lempileluja oli ehdottomasti Pokemonit, niihin olin ihan hulluna melkein koko ala-asteen. :D Olin pieni ja hiljainen, tappelin paljon veljeni kanssa enkä ollut mitenkään kovin kiltti perheelleni (vaikka enpä kyllä ole vieläkään...). Muiden silmissä olin kuitenkin varmaan aika kiltti lapsi, ihan hyvä koulussa ja muuta, vaikka apuja en ikinä koulun käyntiin ole porukoiltani saanut. Stressasin jo varmaan pienenäkin monista asioista, ja pohdin kaikkia asioita. En kyllä hirveästi lapsuudestani muista, ei kai se sitten miikään unelmalapsuus ollut, vaikka meni minulla varmaan paremmin kuin nyt.


*mitä sinulle tulee mieleen sanasta mummola?
- Ei valitettavasti mikään kovin läheinen asia, koska en ole koskaan ollut läheinen isovanhempieni kanssa, ja nyt niitä onkin enää jäljellä yksi, eli toinen mummeistani. Näen häntäkin suunnilleen pelkästään kaikissa pakollisissa juhlissa. Aika surullista, koska monilla on niin hyvät välit isovanhempiinsakin.

*millainen huone sinulla on?

- Tätä on mahdotonta kuvailla selkeästi, ja häpeän sitä etten ole _vieläkää_ tehnyt sitä postausta huoneestani... No mutta, huoneeni seinät ovat
olleet aika tumman pinkit n. 3,5v, ja rakastan näiden väriä. Huoneeni on ainoa oikea huone yläkerrassamme, ja katto ei ole tasainen, vaan se "kääntyy" reunoilta lattiaan päin, eli suurimaksi osaksi huoneeni ei ole kovin korkea. Hoho, osaanpa selittää tosi hyvin, mutta you know what I mean. XD Eniten huoneessani vihaan juuri kattoa, koska se vie paljon seinätilaa ja se on puunvärinen. En myöskään pidä lattiasta, koska se on ällöä harmaata muovimattoa. Myös outo iso ikkuna ei kuulu suosikkeihini. Eikä yhden huoneeni nurkassa oleva valkoinen piippu joka kuuluu alakerrassa olevaan takkaan/uuniin. Olen kyllästynyt aina avaamaan ja sulkemaan sen peltiä kun takka laitetaan päälle, ja sieltä tippuu nokeakin huoneeseeni. Muuten kuitenkin huoneestani tykkään, ja olen tässä vuosien varrella tänne kerännyt ihania tavaroita. Olen suurin piirtein niiden ympäröimä, enkä kestäisi olla pelkistetyssä huoneessa jossa ei ole paljon tavaraa. Vietän täällä kuitenkin suurimman osan vapaa-ajastanikin, koska minulla on täällä tämä oma tietokoneeni, TV & dvd-soitin, ja ehkä yksi parhain juttu eli oma vessa, jossa mm. meikkaan. Vessan seinät olen "tapetoinut" lempibändieni julisteilla ja lehtileikkeillä, ja huoneeni seinillä on paljon eri julisteita, postikortteja ja lehtielikkeitä. Täällä on nykyään aina aika sotkuista, mutta pidän huoneestani tällaisena. ♥ Ja pääväriä ei ole varmasti vaikea arvata, eli se on pinkki. 8)) Heikkohermoisempi saisi täällä migreenin väripaljouden takia...

*oletko mielestäsi teini?
- No mitä, en tässä mikään aikuinenkaan ole, kun teiniksihän luokitellaan kaikki suunnilleen 12-19w akselilla.


*mitäs mieltä oot eppu normaalista?

- En tykkää. Suomalaisen musalta osalta makuni on todella suppea, kun en pidä oikeastaan muusta kuin HIM:stä ja PMMP:stä.


*Milloin aloit rakastamaan pinkkiä?

- Jossain kutosen alussa, eli ei tämä mikään väliaikainen juttu ole. :D


*Tuperaatko hiuksesi, kun ne näyttää noin tuuheilta?

- Kyllä, enpä tiedä ketään jolla olisi luonnostaan tällaiset hiukset. =D


*lempi bändisi?

- ...on suuri osa minua, ja siitä olen täällä paljon puhunutkin, eli jos joku sitä ei vielä tiedä, niin My Chemical Romance, tuttavallisemmin MCR. En tiedä mitään parempaa. ♥___♥'


*kuinka paljon saat rahaa kuussa?

- 20€ yleensä kuukausirahaa ja lapsilisät.



*oletko saanut paljon uusia kavereita koulussasi?

- No en heitä oikeastaan kavereiksi voisi sanoa, mutta tuttavia kyllä.


*Missä kaupoissa yleensä shoppailet?

- Rupukka kaupunkimme valikoima on juuri se Seppälä, Jim & Jill ja muutama muu, että täällä ostan yleensä sieltä Seppälästä vaatteita. Jos muualla käyn niin H&M on sitten se toinen josta suurimmaksi osaksi vaatteeni ostan. Mutta kyllä sitten muistakin tulee osteltua jos mieleistä löytyy.


*Kuinka paljon käytät rahaa vaatteisiin noin kuussa?

- Joskus 0€, mutta joskus harvoin melkein 100€.


*kuinka päätit aloittaa bloggailun?

- En enää tarkalleen muista milloin aloin muiden blogeja lukemaan, mutta helmikuun alussa päätin sitten tämän aloittaa varmaan siitä syystä, että olisi jotain tekemistä ja halusin esitellä omia vaatteita/tyyliä myös muille. Tänne on myös ihan hyvä kertoa joitain tapahtumia ah niin mielenkiintoisesta elämästäni. :----)) Vaikea kysymys kylläkin.


*mitä blogeja seuraat,mainitse muutama?

- Suunnilleen näitä kaikkien sauraamia, mutta blogilistalla on mm. Colour Me!, Nelliinan Vaatehuone, converting vegetarians, Dirty pretty things, Oh Molly!, Polka dots, Diina's Days, are you feeling fashionable? ja monia muita. 8)) Sori en jaksanu linkittää. :---((


*Otatko vaikutteita edes vähän jostain tyyleistä (scene,emo yms.)?

- Tämmöset kysymykset on niitä joihin osaan vastata huonoiten, koska en pidä siitä että monesti ihmiset luokitellaan yhteen kategoriaan heidän pukeutumisensa perusteella. Mutta jos nyt pitäisi miettiä näitä perus "emoja" ja "scenejä", niin kai minun pitää myöntää että tyylini on edes jonkin verran niiden tapainen, ainakin vähän emomainen. Vaikka en kyllä tuota "sceneä" edes pidä minään tyylinä. Monet vaan taitaa ajatella minusta näin hiuksieni takia.

*Kuinka usein ostat vaatteita?

- Tämä vaihtelee todella hurjasti, yleensä silloin kun käyn jossain Kuopiossa tai muualla shoppailemassa, mutta kyllä välillä ihan kotikaupungistanikin kun Seppälästä löytyy aina kaikkea kivaa. :) Mutta en nyt kovin usein, kun joskus saattaa olla tosi montakin viikkoa välissä.


*Onko sinua kiusattu tai muuta, persoonallisen pukeutumisesi takia?

- Kyllä, ja tämä on asia mitä vihaan ehkä kaikkein eniten. En kestä sitä että ei saisi pukeutua niin kuin haluaa ja että pitäisi olla niin kuin muut. Nyt täällä kauppaopistossa en kuitenkaan ole sitä ainakaan huomannut, vaikka voin olla varma että minusta on puhuttu vaikka mitä selän takana. :D But who cares? Haluan varmaan oikein ärsyttää niitä jotka ei tykkää pinkistä. XD No en tod... =DD


*Tykkäätkö korkokengistä?

- Oi kyllä, vaikka kaikilla niillä ei oikein voikaan ajaa skootterilla tai rämpiä jossain lumessa ja loskassa, mutta tykkään niiden ulkonäöstä ja kopinasta. En käytä niitä kuitenkaan niiden pidentävän vaikutuksen takia, se on vain sivuseikka. :) Mutta korkkarit on kyllä yleensä ottaen todella huonot jaloilleni, kun ne aina kipeytyvät niin paljon. :((


*Lempi aineesi koulussa?

- Tällä hetkellä meillä ei ole montaakaan ainetta, mutta Asiakaspalvelun ja markkinoinnin perusteet ja sitten Minä oppijana on ihan mukavia.


*Milloin viimeksi asusi oli sellainen, ettei siinä ollut yhtään vaaleanpunaista/pinkkiä? :DD

- Tarkallen sanottuna 11.9, sillä silloin molemmat päivän asuni olivat puna-mustia. 8)) Jos heittäisin tällaisen arvion, niin luulisin että tällaisia päiviä on n. kerran kahdessa viikossa. :D

*millaista on opiskella kauppiksessa ja mistä mieluiten/useimmiten ostat vaatteesi ? (:

- Vähän tylsiä on monet aineet, mutta en nähnyt muutakaan vaihtoehtoa opiskelupaikkaa valitessani, koska en pelkkään lukioonkaan halunnut mennä vaikka myös se alkaa minulla 1.10. Suurin osa vaatteistani on Seppälästä, H&M:ltä tai äitini vanhoja. Olisi kyllä mukavaa päästä joskus käymään Gina Tricotissa kun sitä on niin kehuttu. :)

*otatko tyyliäsi jostain scenestä tai jostain tokyolaisesta?

- Tähän aika sama vastaus kun tuohon emo-juttuun, mutta tykkään kyllä yleensä ottaen Japanin/Tokion katutyyleistä. :) Siellä on ihan eri meininki kuin tylsässä Suomessa.

*minkä antaisit chihuahuallesi nimeksi? ja miksi.

- Koska ottaisin varmaan uros-chihuahua, antaisin sen nimeksi Mörkö. Mörkö on vain yksi parhaista nimistä mitä koiralle voi keksiä, ja pieneen chihuun yhdistettynä se olisi hurjan suloinen. :3 Myös Pöpö olisi yksi vaihtoehto, vaikka se nimi olikin toisella Pimun pennuista. Ja nyt tuli mieleen vielä Monster!


*Onko luonnollinen hiusvärisi mikä, vai onko hiuksesi luonnostaan noin blondit? ;o

- Haha, ei ole, luonnollinen hiusvärini on perus ruskea. :D Eli aito blondi en siis ole.


*Missä päin suomea asut?

- Pohjois-Savossa edelleen. :)


*Mitä muuta teet vapaaajallasi kuin olet koneella ja shoppailet?

- sisustan huonettani, luen lehtiä, leikkaan lehtileikkeitä joita laitan seinilleni ja joista teen "julisteita" ja kortteja, katson TV:tä, syön, kuuntelen musiikkia, teen koulujuttuja silloin kun niitä on, valokuvailen, käytän koiria ulkona, olen serkkujen/kavereiden kanssa... Mitä milloinkin. =)


*Herätätkö paljon huomiota kävellessäsi paikkakuntasi keskustassa tai koulussa?

- Valehtelisin jos väittäisin että en. Olisin myös ihan tyhmä, koska monen vuoden kokemuksen jälkeen tiedän että minua tuijotetaan, ja varsinkin kaikki lapset tekevät sitä niin avoimesti kuin vain voi. :D En kuitenkaan (melkein) ikinä tuijota takaisin. Tästä syystä en melkein ikinä huomaa mitä ympärilläni tapahtuu, koska kuuntelen yleensä tämän lisäksi myös kuulokkeillani musiikkia. Voisi siis sanoa että elän ihan omissa maailmoissani tuolla liikkuessani.

Tässä nämä nyt oli, ja oli kyllä mukavaa näihin vastata. :D
Tämän päivän asukuvaa ette vielä tänään näe, kun kuvia en ruvennut koneelle siirtämään.
Jes, huomenna jo perjantai ja jälleen yksi kouluviikko mennyt ohi. ♥
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11