Friday, August 29, 2008

Rain & Rainbows

Tuntuu aika uskomattomalta, että olen jo kolme viikkoa käynyt kopista. Olen viihtynyt sellä pallon peremmin kuin peruskoulussa, mutta koulumatkat on yksi huonoista puolista, ja samoin pari ainetta. Uskomatonta on myös se, että olen kaverini kanssa _vapaaehtoisesti_ matikan ja ruotsin tunneilla. Meidän ei siis niillä tarvitsisi oikeastaan ainakaan tässä jaksossa käyny, kun saisimme nuo hyväksiluetuiksi kun lukio alkaa ensijaksossa. Päädyimme kuitenkin siihen ratkaisuun, että varsinkin niillä matikanrunneilla on ihan hyvä käydä, kun kumpikaan meistä ei mikään matikkanero ole... Ja ei nyt minäkin voin sen sanoa, että olipas taas harvinaisen huono keli koko kesän, ja todella odotin että edes syksyllä olisi lämmin, mutta kun ei niin ei. Nyt kuitenkin keskiviikon asuun:♥ farkut: Seppälä
♥ huppari ja t-paita: H&M

♥ nallekoru: Glitter
♥ korvikset: kaverilta
♥ Hello Kitty: Seppälä
♥ muffinsi: itse tehty
Rento asu siis oli kyseessä, kun nuo farkutkaan ei ole ihan mitkään pillit.

Pistää muuten vihaksi kun en torstain asua saanut kuvattua muuten kuin pienissä osissa, kun kamerasta oli patterit ihan loppu, vaikka juuri olin ne ladannut. Taitaa olla noiden patterien loppu, kun ne on siis sellaiset ladattavat. Tässä kuitenkin muutama suuntaa antava kuva:
♥ My Chemical Romance -paita: keverilta ostettu
♥ kukonaskelhame: äidin vanha
♥ pitkähihainen, pinkit paksut sukkikset ja sydänkaulakoru ranteen ympärille kiedottuna: H&M
♥ kaulassa oleva ketju: otettu Lindexin hameesta
♥ korvikset: ei tietoo

Eli olipas harvinaisen huonoja kuvia, ei tuosta asusta saa varmaan mitään selkoa. :---D Tuossa asussa olin muuten eilen myös Ärrällä, kun mentiin sinne kaverin kanssa ruokatunnille ostamaan hänelle elämänsä ensimmäistä Vogueta. =)) Minäkin kerkesin sitä ennen viimeistä tuntia vähän selailla.

Nyt muuten tässä koneella vasta tajusin tämän päiväisen asuni olleen sinäänsä todella samanlainen kuin keskiviikkoinen, kun päälläni oli mustaa, vaaleanpunaista ja sadekaari-kuosia. Nyt vain oli alaosa vaalea ja yläosa tumma, kun keskiviikkona oli toisin päin. Ja vaikka näissä siis on korut ja vaatteet ihan erilaiset, ne tuovat silti toisensa mieleen. :)
♥ hame: H&M
♥ huppari: kaverilta ostettu
♥ t-paita: Lindex
♥ sukkikset: KappAhl
♥helmet: äidin vanhat
Harmi kun muut yksityiskohdat ei kuvissa näy. :( Ranteissa oli siis helmikoruja, päässä muffinsipinnit ja vasemman ranteen ympärillä ruusupompula.
Nyt on siis loputkin tämän viikon asut esitelty, ja olen muuten esitellyt jokaisen asun näiltä kolmelta viikolta. :D Harmi vaan että noiden kuvien laatu on aina mitä on...

Huomenna olisi suunnitelmissa, että kaverini Vilu tulee meille yöksi, ja aiomme katsoa ainakin jotain elokuvia. :) Hän myös pyysi minua sitä ennen keupunkiin, mutta en vielä tiedä että jaksonko lähteä, laiska kun olen. :D Sen näkee sitten huomenna.

Pitäisi muuten nyt viikonloppuna tehdä myös yksi tekstinkäsittelyyn liittyvä kotitehtävä joistain yrityksien skannereista ja faxeista, enkä varmaan osaa tehdä sitä yhtään. :( Sitä paitsi koneellani ei ole edes Wordia millä sen voisin kirjoittaa, mutta toivottavasti opelle käy myös jollain muulla ohjelmalla kirjoitettu juttu (jos nyt mitään saan edes aikaiseksi). Aloitin myös mikrotietokone työvälineenä -aineessa kirjoittamaan juttua My Chemical Romancesta, ja sen kyllä tekisin paljon mielummin kotona rauhassa, kuin tunneilla ja kiireellä. Saa nähdä miten sekin onnistuu. :D

Tuesday, August 26, 2008

I scream out loud, but no one hears a sound

Kolmas viikko kopiksesta alkoi taas nopeasti, ja nopeasti myös tulivat kylmät säät. Tänään olin kananlihalla varmaan koko päivän, ja kylmä oli myös kaverillani joten ei vika ollut vain minussa. Olen täällä varmaan pariin kertaan jo sanonutkin, että kylmät säät on yhtä helvettiä minulle, koska omistan huonon verenkierron ym. Viime talvena jalkoihin tuli suurin piirtein kuolio, vaikka jalassa olisi ollu kahdet paksut sukkahousut, farkut, villasukat ja talvikengät. Että semmoista minulla tulee taas olemaan.
Kylmistä säistä kuitenkin eilisen asuun, joka näytti seuraavalta.
♥ mustat housut, huppari ja mustat ruusut (hiuksissa ja paidassa) : H&M
♥ olkaimeton toppi: Seppälä
♥ asekoru: itse tehty
♥ "reikähanskat": Tykkimäki
♥ vesimelonihamahelmirintakoru: itse tehty (olipas pitkä sana :D)
♥ rannerenkaat: lapsuudestani peräisin, joten ostopaikka ei tiedossa
Tänään varsinkin oli kylmä, kun menin mopolla muuten hyvän ilman takia. Ei ole muuten niin nautinnollista ajaa skootterilla jossa ei toimi oikeanpuoleiset vilkut, vaikka se juuri tuli huollosta. Turhaa rahastusta, sanon minä, nimittäin ne lopettivat toimintansa taas seuraavana päivänä kun ne oli olevinaan vaihdettu. Mutta se asu:
♥ leopardikauluspaita: äidin vanha
♥ pinkki pitkähihainen & korvikset: H&M
♥ kulta-mustafarkut & patellavyö: Jim&Jill
♥ leopardihuivi: Lindex
Farkkuihin kiinnitin tämän pitkään laatikoiden perukoilla olleen kissarintakorun. Muistan että ostimme tämän joltain kesätorilta kun olin vielä tosi nuori. Sopi hyvin leopardi/kultateemaan. ;)
Olen muuten saanut (jopa) kaksi tylsistä vihkoistani päällystettyä uudelleen. Rakastan tehdä kaikkia kollaaseja lehtileikkeistä, ja olen tehnyt niitä jo monta vuotta. Nyt kuitenkin jätin nämä vihkot aika yksinkertaisiksi, kun haluan säästää kaikki parhaat kuvat muita projeksteja varten. ;D
Tässä matikanvihkoni edestä:
Ja takaa:
Tässä sitten yhteiskunta, yritys ja työelämä -vihkon etukansi:
Ja takakansi:
Vielä pitäsi päällystää muitakin vihkoja, vaikkei meillä montaa ainetta tällä hetkellä koulussa käydäkään. Vaikka voihan niitä jo alkaa päällystää lukioaineitten varalle. =) Niin ja Demi-kalenteria en ole vieläkään jaksanut/kerennyt/ muistanut päällystää, vaikka se on ihan pirun ruma. Sisällön takia minä sen ostinkin.

Eipä tässä nyt muuta kerrottavaa oikeastaan olekaan, tylsän elämän kun omistan. Pari kuvaa voisin vielä loppuun laittaa viimeviikolta, leimattiinpa minut näiden takia sitten emoksi tai miksi tahansa. I really don't care. ;)

Saturday, August 23, 2008

I think you're worth every minute

Eipä ole tällä viikolla paljon tullut kirjoiteltua, vaikka välillä aikaakin olisi ollut. No, eipä tässä kyllä pahemmin mitään erikoista ole tapahtunutkaan, joten ette ole paljoa menettäneet.
On kyllä nämä kaksi ensimmäistä viikkoa kauppiksessa mennyt todella nopsaan, toivottavasti näin olisi jatkossakin.

Joku päivä kun juttelin ennen koulun alkua yhden luokkalaiseni kanssa, hän sanoi yht'äkkiä että voisi antaa minulle yhden hänen vyönsä, koska ei aikoisi sitä käyttää missään. Kyllähän se minulle kävi, ja sain sen heti seuraavana päivänä. Oli kyllä mukavasti tehty. :)
Tällainen söpö mansikkavyö siis kyseessä.
Keskiviikkona menin koulun jälkeen kaverini Allun kanssa kaupungille, kun olimme molemmat mopoillamme koulussa, ja minun piti löytää isälleni synttärilahja, ja Allun hänen veljellee. Heillä on siis samoina päivinä synttärit, paitsi että Allun isoveli täytti 18 ja minun isäni 50. =D
Löysin sitten isälleni pinkki-harmaaraidallisen FinnWearin paidan, ja ei hän ainakaan minulle mitään sanonut että ei aikoisi sitä käyttää. ;) Olen juuri tällä tavoin perhettäni aivopessyt käyttämään pinkkiä. Isoveljen kohdalla tämä ei kyllä vielä ole onnistunut...
Tällaisessa asussa kuitenkin silloin tiistaina olin kaupungilla ja koulussa:
♥ Kiroileva Siili -paita: netistä tilattu
♥ raitahuppari: äidin tuliainen Viipurista
♥ farkut: Seppälä
♥ Hello Kitty pinnit ja pompulat & mustat korvikset: H&M
♥ rannerengas ja omppurintaneula: kirpparilta
Harmi kun ei tullut lähikuvaa otettua tuona päivänä, kun nuo yksityiskohdat ei näy. :(
Kaupungilta löysin iskän paidan lisäksi itselleni Seppälästä kahdella eurolla (!!) mustat ballerinakengät. Oli kyllä aikamoinen ylläri, kun osuivat vain yhdessä nurkassa kierrellessä silmään, ja sovituksen jälkeen suuntasin niiden kanssa sitten kassalle. Kotona katsoin hintalapusta, että niiden normaalihinta olisi ollut kolmekymppiä. Harmi ettei niistäkään tuulut otettua kuvaa. =(

Torstaina puolestaan asuni näytti tältä. "Jouduin" laittamaan farkut, kun menin mopolla.
♥ farkut: Seppälä
♥ mekko/tunika: H&M
♥ huppari: kaverilta ostettu
♥ Hello Kitty kaulakoru: Seppälä
♥ kukkapinnit: Accesorizes
♥ helmet: jostain marketista?
♥ rannekello: Kihla & Kello


Nyt sitten esittelen myös yhden keskiviikon ostoksen. Tiistainahan kerroin postauksessani että tarvitsisin jotkut ihan kunnolliset kuulokkeet, enkä vain sellaisia korviin laitettavia "nappeja". Haaveilin Skullcandyn pinkkivalkeista kuulokkeista, mutta sellaisia en kotikaupungista löytänyt, joten päädyin Philipsin aika normeihin mustiin, kokoontaittuviin kuulokkeisiin. Kotona niitä testaillessani tajusin kuitenkin suureksi harmikseni että en niillä pysty kännykästäni musaa kuuntelemaan, koska ääntä ei pystynyt säätämään tarpeeksi hiljaiselle. Koska en halua kuuroutua ainakaan vielä, niin suunnittelin jo noiden paluattamista. Seuraavana päivänä kuitenkin kokeilin niitä ispveljeni iPodin kanssa, jota minäkin käytin ennen uutta kännykkääni, ja niiden kanssa äänen sitten sai säädettyä tarpeeksi hiljaiselle. Päädyin sitten siihen, että otin iPodin takaisin käyttööni. Veljeni ei sanonut mitään sitä vastaan, koska hänkin varmaan kohta ostaa uuden musapuhelimen.
Joten toivotaan, että loppu hyvin kaikki hyvin, vaikka minua harmittaakin se että iPodini on vain 1 Gigan kokoinen. pitää siis vain tarkemmin valita siihen ladattavat kappaleet..
Tämän kuulokehomman kerroin vasta tässä kohtaa postaustani, koska ne kuuluivat perjantaiseen asuuni:
♥ kuulokkeet: Citymarket
♥ huppari, hihaton paita & sukkikset: H&M
♥ hame: kaverilta ostettu
♥ korvikset: H&M
♥ pinnit: Lindex
♥ Hello Kitty kaulakoru (mulla on näitä 2 eriväristä) : Seppälä
♥ "reikähanskat": Tykkimäki

Eilen meillä oli myös lyhyt päivä, vain klo 8.15-11.30. Onneksi isäni pystyi minut koululta hakemaan, kun siihen aikaanhan ei kaupungista tänne busseja kulje. Kotona kerkesin olla pari tuntia, ja aika pian sen jälkeen kun veljeni tuli koulusta, lähdimme täydellä pakettiautollamme mökillemme. En muista milloin perhemme olisi yhdessä viimeksi johonkin mennyt, joten eilis ilta oli tosi harvinaislaatuinen, koska emme yleensä tee mitään perheen kesken. Oli outoa nähdä veljeni muuallakin kuin koneellaan, ja enpä kyllä minäkään eilen illalla koneellani pystynyt istumaan. Matkalla muuten haimme Kotipizzasta pizzat pitkästä aikaa, itse söin 3/4 ananas-juustopizzasta, vege kun olen. Ruhtinaaliset 1/4 jätin äidilleni, kun hän ei omaa pizzaa ottanut.
Kannettava kun en siis omista, mökki-ilta kului Gossip Girl kirjaa lukiessa ja valokuvaillessa. Vaihteli kyllä säät eilen taas aika urakalla, kun välillä aurinko paistoi lämpimasti ja sitten taas vaihteeksi satoi. Tässä kuvasaalista:
Mökkimme pihalla on mm. tällainen kukka, ja sen melkein jokaisessa kukassa oli kimalainen. Olivat varmaan kesän/syksyn viimeisinpiä mesiannoksia syömässä, kun vaikuttivat aika pökkyräisiltä.
Noita kukkia kuvaillessa huomasin läheisessä puu/lautakasassa sisiliskon, ja ei se sitten yhteen liskoon jäänyt, kun katsoinpa siinä kasassa melkein mihin vaan niin siellä oli aina eri lisko ottamassa ilta-aurinkoa. Menin niitä häiriköimään kuvailullani.

Oli niitä siis enemmän kuin nuo neljä. Koiramme Pimu sitten tuli kaverikseni liskoja tutkimaan, onneksi ei niitä kuitenkaan löytänyt, kuten alla olevasta kuvasta huomaa.
Koska koirien irtipitoaika alkoi tässä lähiaikoina, kaikki kolme koiraamme kirmailivat ulkona vapaina. Eivät ihme kyllä mihinkään lähteneet, varmaan siksi kun oli aika hiostava ilma.
Remulle tuli niin kuuma, että se kaivoi mökkimme taakse itselleen viilentävän kuopan.
Pimu ja Remu intoutuivat aina leikkimään, ja Pimu jahtasi Remua melkein koko illan. Välillä ne kuitenkin kävivät järvessäkin, mm. pallon perässä.
Remu härnää Pimua.
Välillä Pimu kuitenkin meni laiturillemme vakipaikalleen kyttäämään järven elämää. Tuossa se tykkää istua ja tuijotella järveen.
Remu vähän söpöili kun kerjäsi minulta omenanraatoa.

Napsukin kerkesi välillä kuvaan.

Melkein aina kun käyn mökillämme, kuvaan auringonlaskun. Se on joka kerta yhtä nätti, eikä tämäkään keta ollut poikkeus. Aurinko on mjyös todella helppo kuvauskohde kun se ei tee mitään äkkiliikkeitä tai käänny pois kuten vaikka koirat.

Välillä sitten satoi taas vettä, enkä pystynyt hakemaan äidin tekemään marjapiirakkaa kellarista. :( Niinpä iskä sai hoidella sen puolestani. ♥
Löysin myös yhdestä kukkapenkistä metsämansikoita.
Mums, olipas tuo huge.

Tänään sitten heräsin mökillämme siihen, kun yksi tädeistäni ja hänen miehensä tulivat mökillemme isäni synttäreille jo ennen kymmentä. "Auttamaan" tätini sanoi, mutta olisi ollut ihan mukavaa vielä nukkua vähän aikaa.. :D
kahdentoista jälkeen alkoi tulla muutakin porukkaa, ja pian minikokoinen mökkimme oliokin jo täynnä. Näin pitkästä aikaa muutamia serkkujani, ja oli mukavia juttuhetkiä heidän kanssaan. Tuli myös syötyä sitä hyvää marjapiirakkaan ja herkullista tiikerikakkua. Olisi kyllä äitini voinut jättää edes yhdestä salaatista tonnikalat ja kinkut pois kun en saanut muuta suolaista kuin pari pikkupiirakkaa. :(
Suunnilleen viiden aikaan lähdin mökiltämme kummieni ja serkkujeni kyydissä, kun kotimme on heidän matkansa varrella. Toista yötä kun en mökillemme halunnut jäädä, vaikka olisi ollut kiva vielä jutella serkuilleni vielä hetki.
Tässä muuten tämän päivän syndeasuni, enn kuin unohdan sen tänne laittaa:
♥ huppari, hame & t-paita: H&M
♥ helmet: Seppälä
♥ sydänkaulakoru: keverin tuliainen Gran Kanarilta tai jostain sieltä
♥ rannekello: se sama Kihla & Kellon
♥ korvikset: saatu synttärilahajaksi
♥ muffinsipinnit: H&M
Kotiin tultuani en ole täällä oikeastaan muuta nyt tehnyt kuin kirjoittanut tätä blogia ja siirtänyt kuvat koneelle. Ja dataus vaan jatkuu.. :----))

PS. Apua, suvussamme on ihan hirveästi tulossa kaikkien viisikymppisiä, kaikille en kyllä varmasti mene! =D
 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11