Sunday, March 23, 2008

Taas on aika kulunut.

Niin, taas piti kulua pitkä aika, ennen kuin pääsin tänne kirjoittelemaan. Ehkäpä nyt sitten vihdoin voin sen myöntää: en tosiaankaan ole sellainen bloggailia, jolta löytyisi energiaa ja ideoita kirjoittaa tänne joka päivä, ja ehkäpä se on ihan hyvä niin. Jätän sen mieluusti muille. :) Mutta ehkä vielä jonain päivänä tämä blogini on vielä minulle jokapäiväinen harrastus...

Tällä viikolla ei kyllä tapahtunut melkein mitään mainitsemisen arvoista, mitä nyt oli kirjaesitelmäni, jonka tein Tove Janssonista ja hänen "Muumipappa ja meri" -kirjastaan. Kai se ihan hyvin meni, mutta voin kyllä kertoo että oli ihan hirveen stressaava koko juttu kun sitä piti tehdä niin kauan... Ja tänään tai huomenna pitäisi vielä kirjoittaa tarina Tove Janssonin tyylillä.. :/ Mitähän siitäkin tulee? :'D Tove Jnassonista puheen ollen, hänet valitsin siksi, koska piti valita joku suomalainen kirjailija, enkä ole aiemmin hänen kirjojaan lukenut. Suurin syy siihen taisi kuitenkin olla se, että olen rakastanut Muumeja ihan pienestä tytöstä asti. ♥ Vieläkin katson joka arkipäivä Yle Areenan sivuilta ilmaiseksi sen päivän Muumi-jakson. xP Ehkä paras ohjelma ikinä! Ja kyllä, olen edelleenkin ysillä..... Myös kaikenlaista Muumi-kamaa on kertynyt, kuten esim. 5 Muumi-mukia, -lautanen, pehmoleluja, ja kaikkea muuta maan ja taivaan välillä. Olen myös juuri tajunnut, että Pikku Myy -tatuointi olisi sairaan siisti! Oikeesti. :D Ja lempihahmoihinihan kuuluu juuri ärhäkkä Pikku Myy, yksinäinen ja jäätävä Mörkö, ja pelkuri Nipsu. ♥ On ne vaan kaikki niin ihania.



Olin muuten viime sunnuntaina yhden lempiserkkuni 13w-synttäreillä. Pakko tässä vaiheessa mainita, että mulla on 36 serkkua, eikä siihen oo ees laskettu pikkuserkkuja! :D Onko kellään muulla niin paljon? Siellä synttäreillä pelailtiin aina yhtä ihanaa Sims kakkosta ja olin tällaisessa asussa (+ tietysti ulkovaatteet). Ruskea paita: Jim&Jill, sukkikset, kaulakoru ja korvikset: H&M, pinkki toppi ja laukku: Seppälä, hame: äitini vanha. Ja tiedän että en osaa poseerata.



Koulussa olin myös tällä viikolla yhtenä päivänä tässä asussa. Farkut: Seppälä, Hello Kitty -paita: H&M, kaulahuivi: Lindex, rannekello: Kihla&Kello, ja leopardikuvionen kauluspaita: äitini vanha.



Moneskohan kerta muuten kun sanon tän: HALUUN UUDEN KAMERAN (ja capsia on kiva raiskata). Joskus voisin muuten esitellä vaatehyllyjeni sisältöä tai kenkiäni. Sitten kun jaksaa. Eli kun puhe on minusta, siihen voi mennä vaikka vuosi... Niin, ja tosiaan: minulla ei ole edes vaatekaappia eikä vaatehuonetta, vaan _vaatehyllyt_. Onkohan kellään muulla näin? Mun huoneen seinään on siis ruuvattu kolme sellasta pitkää hyllyä, ja niiden eessä on verho, ja niiden hyllyjen päällä on sitten ne mun vaatteet. .__. Outoo. Vaikka tiedän kyllä että se johtuu siitä, kun huoneeni on yläkerrassa, niin huoneeni reunoilta se katto on silleen alempana. Gaah, osaisinpa ees selittää. -__-'' Mutta ehkä selvennystä saa sitten siitä, jos joskus jaksaisin tehdä vaikka huoneeni esittelyn. 8)) Katellaan....

Hyvää pääsiäisloman loppua muuten kaikille! ♥:llä Pink Chihu

PS. Eka kerta muuten kun kirjotan tän mustalla. :P

Saturday, March 15, 2008

Argh, tämä on kyllä jo laiskuuden huippu!

Pitäisi kieltää lailla tämmöinen, että jos aloittaa blogin pitämisen, niin uusien postausten välillä ei kyllä saisi olla hirveitä välejä! Hyi minua. Olen siis tosiaan ollut todella laiskalla tuulella kirjoittaakseni mitään, ja jotenkin päivät vain kuluvat ohi. Näiden päivien aikana ei kyllä ole tapahtunut paljon muuta erikoista, kuin että oli ne toisen mummini hautajaiset. Vaikka ei ehkä saisi, niin vihaan hautajaisia yli kaiken ja onneksi en ole joutunut olemaan elämäni aikana kun vain yksissä hautajaisissa. :S Ja tuotti melkein vaikeuksia löytää niihin päälleni mustia vaatteita, mutta onneksi löysin juuri jonkin aikaa sitten äitini vanhojen vaatteiden joukosta tällaisen mustan kivan mekon, josta poistimme vain olkatoppaukset ja lyhensimme sitä hieman. Hyi, näyttääpä karmealta neliöltä tuossa hengarissa. :S

No okei, laitan nyt sitten tähänkin tämän kauheen kuvan paremman puutteessa, jossa siis serkkuni ja minä. Ja ihan vaan sen takia että tuossa näkyy tuo mekko vyön kanssa. Saanpahan syyttää ihan vain itseäni, kun olen maailman laiskin ihminen ottamaan päivänasu -kuvia tuolla surkealla kamerallanikin..

Hautajaistunnelmissa kun angstailin niin silloin oli kaikkein parhainta fiilistellä lempibändini My Chemical Romancen Helena http://www.youtube.com/watch?v=95t6XH2o49M -kappaleella, jonka musiikkivideossa ollaan hautajaisissa, ja tuon kappaleen myös bändin laulaja Gerard Way oli kirjoittanut kuolleelle Elena-mummilleen. Että sopi aika täydellisesti tunnelmiin..

Tällä viikolla on ollu kyllä vähän muutenkin ihan outo olo, ja keskiviikkona ja torstaina makasinkin vaan kotona dataamassa. Onneks sentään nyt on taas viikonloppu, ja sen kunniks tein eilen illalla marenkeja. Oiskohan ollu kolmas vai neljäs kerta sen jälkeen kun tein niitä ekan kerran viime syksynä..? No mut kuitenkin, tosi helppo tehä kun niihin tulee vaan kananmunanvalkuaista ja sokeria! Mums! (ja älkää kysykö, miks mun piti kuvata osa niistä mun tekemän Marilyn tyynyn päällä..)

Ainiin teinhän mä muuten joskus yli viikko sitten maailman ihaninta porkkanakakkua, jonka ohjeen sain sillä Vantaan reissulla mun enon vaimolta. Kesti kyllä hirveen kaun, mutta oli kyllä odottamisen arvosta! ♥ Harmi vaan että dreeverimme Remu söi viimeiset kakkupalaset, kun joltain oli jäänyt jääkaapin ovi auki.. -__-'' Yhyy. Ja sorry kun en ohjeita jaksa ainakaan nyt kirjottaa. :(


Eilen tein muuten ihan sattumalta todella hyvän löydön, kun menin hammaslääkärini jälkeen odottamaan isääni Ekotorille, joka oli oikeastaan ainoa kauppa siinä lähettyvillä. Ekotori on siis vähän niinkuin Fida-lähetystori tai UFF, koska sinne voi siis tuoda vanhoja tavaroitaan. Harmi muuten ettei täällä ole UFFia. Mutta ei olisi kyllä paljon parempi tuuri voinut käydä, nimittäin löysin ihan sattumalta siellä kierrellessäni _kolmella_eurolla_ kahdet nahkaiset talvikengät!! Olin kyllä enemmän kuin "WTF?", koska olin tuskaisesti yrittänyt etsiä ensi talveksi Itäkeskuksesta ja Kuopiosta talvikenkiä, enkä ollut löytänyt, ja nyt sitten löysin peräti kahdet samalla kerralla, ja niin halvalla! I'm happy now. 8--)) Aamulla sitten levitin näihin nahanhoitoainetta, ja kivasti kiiltää. Nämä ekat on vähän lyhyempivartiset, ja vähän keväisemmät. Näitten hinta oli 1€.


Nämä toiset ovat sitten varmaan ihanan lämpimät kovillakin pakkasilla, nimittäin näissä on pitkien varsien lisäksi ns. karvasisus. Toivottavasti ovat lämpimät, nimittäin minusta tuntuu aina, että olen maailman helpoiten jäätyvä. Minulla on varmasti todella huono verenkierto, nimittäin varsinkin sormeni ja varpaani ovat melkein aina jääkylmät! Vihaan sitä. :( Mutta joo, ei taas hirveesti liittynyt aiheeseen... :D Mutta nämä olivat siis sen 2€.

En kyllä tajua, miten joku on noista luopunut... Mutta ainakin kerrankin minullekin onni hymyili! Tai jotain... 8))

Huh, kestääpä minulla kaun kirjoittaa yhtä merkintää. Onko muilla näin? Hurraukset niille jotka jaksavat vieläpä ottaa päivänasukuvia sun muita. Mulla ei ois sillon varmaan mihinkään muuhun aikaa kun tähän blogiin! No mutta tälläkin hetkellä mun pitäis olla tekemässä kirjaesitelmää, että moikka moi!

PS. Nyt laitan kyllä vihdoin tähän tämän kuvan, jonka otin vähän aikaa sitten, ja siinä on siis osa Hello Kitty tavaroistani. Kaikki muut kuvan tuotteet on H&M:ltä, paitsi nuo magneetit on Suomalaisesta kirjakaupasta ja tuo kaulakoru jossa on tuo Kitty-hahmo niin se on Seppälästä. :3

Thursday, March 6, 2008

!

Kommatkaa mulle mun teksteihin, ja antakaa vaikka vinkkejä mistä voisin kirjottaa! :D Kommentit on (ainakin yleensä 8--D) niin mukavia. ^__^
Ja koska tämä oli tämmöinen ns. turha postaus, niin laitampa tähän loppuun vaikka yhden videon, jossa on 6-vuotias mäyräkoiramme Pimu (josta olen kirjoittanut jo kahdessa aijemmassa postauksessa) ja 3-vuotias maatiaiskissamme Otto. :) Tässä siis esiintyy kolmas Pimun oudoista tavoista (aijemmissa postauksissa on mm. esitelty Pimun kieriskelyä mandariininkuorissa ja ihmeellinen jumppa), eli se, että Pimu imettää Ottoa, vaikka toinenhan on kissa, ja toinen koira! Pimu on tehnyt tätä säännöllisen epäsäännöllisesti siitä asti, kun haimme Oton meille. Ja Pimulla ei ole edes ikinä ollut omia pentuja! :D On se vain niin outoa, mutta milloin meidän lemmikit nyt normaaleja olisi... 8--))

Wednesday, March 5, 2008

Ostoksia :--))

Noniin, vihdoin pääsin tämän uuden postauksen pariin, vaikka lomallakin olen ollut tämän viikon. :D Lauantai aamuna lähdimme siis tyttöporukalla pendolinolla sinne Vantaalle. :--)) Matka oli mukava, enkä aijemmin ollut edes ollut pendolinossa. :) Siinä sitten käytiin nopeasti viemässä tavaramme enoni ja hänen perheensä luo, ja lähdimme suorinta reittiä Itäkeskukseen. :P Olin ihan innoissani, koska pääsen todella harvoin shoppailemaan niin moniin eri kauppoihin, kun aika pienellä paikkakunnalla asun. :( No mutta kuitenkin, kaupoissa pyöriminen oli ihanaa serkkutyttöjeni kanssa, ja olimme siellä noin kuusi tuntia. :D Oli kyllä jalat sen jälkeen niin finaalissa, että huh huh... Monia ostoslistallani olevista asioista jäi ostamatta (ja ihan hyvä niin), mutta tein myös muutamia ihania löytöjä, ja tähän väliin voisinkin laittaa kuvia ostoksistani. Mukana myös tämän päiväiset ostokseni lyhyeltä Kuopionreissultani. :-)
Tässä ekassa kuvassa on Exoticistä ostettu villakangastakki, jonka ostimme äitini (joo, äitini 8)) kanssa yhteiseksi. Se on vähän niin kuin syksy- ja kevättakki. Emme sitä olisi pakolla muuten ostaneet, mutta en voinut vastustaa kiusausta kun Exoticillä oli kaikki villakangastakit vain 35€! (Se oli varmaan osaksi sen takia kun Itäkeskuksessä oli menossa ne Kuutamopäivät)
Toinen ostokseni oli tämä Seppälästä ostettu (onko tää nyt A-linjanen) mekko, joka oli vaan yksinkerasesti todella söpö, ja myös hyvä siinä mielessä, että voin pitää sitä joko farkkujen kanssa tai ilman. :) Siinä tuli myös mukana harmaa ohut kangasvyö, jota käytän sitten vyötäröllä, ettei se vaikuta niin neliöltä.

Tän kolmannen kuvan kengät on sitten viime sunnuntainen löytö Vantaan kirpparilta, eivätkö olleet kuin 1,5€! Nuo ihanat kullanväriset "timanteilla" koristellut kärpäslasit löysin H&M:stä Itäkeskuksesta, samoin kun nuo isotimanttiset sydänkorvikset tänään Kuopiosta alennettuun hintaan joko 2,5 tai 3€. Tuo kolibririntakoru, sydänkaulakoru ja pinnit ovat yllätyspussista, jonko ostin Itäkeskuksen Glitteristä. Siellä siis myytiin vain kolmen euron alennettuun hintaan pinkkejä muovipusseja, joissa oli monia Glitterin tuotteita, mutta niistä pusseista ei nähnyt mitä niiden sisällä olin. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta (kuten eivät serkkunikaan) ja ostimme kaikki sellaiset pussit. Sisältö oli mukava yllätys, vaikka kaikkia sen sisältämiä juttuja en käytäkään, mutta esim. kaikkia noita kolmea juttua tulen varmasti käyttämään. :))Tässä on sitten uusimpia kosmetiikkaostoksiani: tänään ostettu hopeashampoo jostain Kuopion hiustuotekaupasta, Itäkeskuksen Seppälästä ostettu Wet n Wildin musta (pitkä!) kajalkynä ja peitepuikko (täällä missä mä asun ei myydä Wet n Wildin meikkejä :() ja Vantaan kirpparilta löysin avaamattomana mutta edullisesti Maybellinen luomiväripaletin ja meikkivoiteen ja Garnierin kasvovoiteen, jonka pitäisi edes vähän tuoda väriä minunkin kasvoilleni. :B

Viimeiseä sitten yhteiskuva muista ostamistani tuotteista, eli jos vaikka luettelen järjestyksessä: Glitterin yllätyspussista tuli myös tuo violetti hiuspanta, kuten myös tuo musta-valkoinen ja musta-punainen kangaspanta, ja kuvan aika keskellä oleva musta hiussolki ja oikealla oleva nro. 1 kaulakoru + keltainen pörröavaimenperä. Tuo söpö pehmonorsu on taas sieltä Vantaan kirpparilta, ja oli vain 1,5 €. :3 Hello Kitty pinnit ja -juomapullo, vaal.pun ihonkuorintahanskat ja pinkit paksut sukkikset on H&M:tä. Pinkki sormus ja Marilyn Monroe kortti (keräilen niitä :P) on kumpikin joistain pikkuputiikeista. Tuon raidallisen laukun oli sitten äitini ostanut Itäkeskuksen melkein vieressä olevasta UFFista, ja tuon hiusharjan ja isot lapaset myöskin varmaan jostain Taloustalosta. :DD

Huh, tuo tavaran määrä tuntuu mielestäni hirveältä kun niitä alkaa luettemaan, mutta haluan myös muistuttaa, että ostan todella harvoin noin paljon tavaraa! Ja sekin oli erikoistapaus että pääsin viikonloppuna Itäkeskukseen ja sitten heti tänään Kuopioon shoppailemaan. Mutta täytyy myös todeta, että kaikkien noiden tavaroiden yhteishinta jäi silti aika pieneksi, ja siitä olen todella tyytyväinen. :) Koko Vantaan metka oli siis muuten hyvin onnistunut, jos ei lasketa sitä juttua mukaan, että sunnuntaina pendolinomme oli ensiksi puolituntia myöhässä, ja sitten jouduimme kesken matkan vaihtamaan sen johonkin rämisevään pikajunaan joidenkin teknisten ongelmien vuoksi. :( Emme myöskään meinanneet saada lopulta kyytiä kotikaupunkiimme, ja olimme koko sakki lopulta todella ärsyyntyneitä koko tilanteesta, ja lopulta pääsimme kotiin paljon myöhempään mitä olisi oikeasti pitänyt päästä! Että kiitos vaan VR mukavasta kyydistä! -__-' Vaika onhan se tietysti tärkeintä, että pääsimme turvallisesti kotiin, ja että matka oli muuten mukava. :--))

Onko muuten sinulle sattunut mitään ikäviä tapahtumia matkoillasi?

Loppuun vielä kuva minusta matkalla Vantaalle. 8--D

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11